Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το no.1 μυστικό για λαχταριστά κόκκινα ματ χείλη

Γίνε η απόλυτη grunge queen και απόκτησε και εσύ βελούδινα κόκκινα χείλη. 


Κέλλυ Νόβακ

Οι σχεδιαστές των Creatures of the Wind για άλλη μια σεζόν, τα «έδωσαν» όλα. Όχι μόνο κατάφεραν να μεταφράσουν μέσα από τα σχέδιά τους,  με μοναδικό τρόπο την δική τους ματιά ως προς grunge ύφος και κίνημα, αλλά αυτό κατάφεραν να το κάνουν και μέσα από τις beauty εμφανίσεις των μοντέλων. Ο makeup artist του show, Mark Carrasquillo, πρόσφατα αποκάλυψε στο vogue.com, την έμπνευση πίσω από αυτά τα looks: «Ήταν ένα μοντέλο με λευκό δέρμα και μαύρα μαλλιά που μου θύμισε πολύ την PJ Harvey. Έτσι μου ήρθε η ιδέα για αυτό το σχεδόν βελούδινο look στα χείλη.»

Tα looks των μοντέλων λοιπόν, συχνά περιελάμβαναν ένα κόκκινο ματ κραγιόν στα χείλη. Αυτή την διαχρονική απόχρωση που όλες –μα όλες- οι γυναίκες στον κόσμο, λατρεύουν. Το να αποκτήσει κανείς όμως ένα απόλυτα άψογο αποτέλεσμα, θέλει… μαεστρία.

Tα καλά νέα είναι ότι ο Mark Carrasquillo αποκάλυψε το μυστικό του που απέδωσε αυτό το καταπλητικό αποτέλεσμα στο show: «Είναι σημαντικό να ξεκινήσεις με καθαρά χείλη στα οποία έχεις κάνει απολέπιση με μια οδοντόβουρτσα και ένα scrub από ζάχαρι, για να αποβάλλεις το “νεκρό” δέρμα. Έπειτα, ήρθε η ώρα να εφαρμόσεις το κραγιόν. Παλιά στα ‘80s όταν δεν είχαμε προϊόντα που απέδιδαν ματ αποτέλεσμα, χρησιμοποιούσαμε το εξής τρικ: Εφαρμόζαμε ταμποναριστά ένα φούξια ρουζ στα χείλη, χρησιμοποιώντας ένα πινέλο σκιάς ματιών, το οποίο αποδίδει αυτό το βελούδινο αποτέλεσμα και σε μετατρέπει στην απόλυτη neo-grunge πριγκίπισσα!»

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.