Το μόνο σημείο που πρέπει να τεστάρεις το foundation - AllYou.gr

Search

Το μόνο σημείο που πρέπει να τεστάρεις το foundation

Να πως θα αγοράσεις σίγουρα την σωστή απόχρωση.

04 Οκτωβρίου 2016

Το να ψωνίζεις foundation δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το foundation πρέπει να λειτουργεί πάντα ως «καλυπτικό» απέναντι στο δέρμα σου και να μην έχει διαφορετική απόχρωση από το δέρμα σου. Πολλές γυναίκες επιλέγουν την λάθος απόχρωση, με αποτέλεσμα να έχουν διαφορετικό αποτέλεσμα στο πρόσωπο, τον λαιμό και το υπόλοιπο σώμα. Γι΄αυτό και είναι σημαντικότατο να προσέχεις την απόχρωση που θα επιλέξεις όταν το αγοράζεις από το κατάστημα καλλυντικών.

Για να ελέγξεις λοιπόν την σωστή απόχρωση, εφάρμοσε το τέστερ στην γραμμή του πηγουνιού σου. Ναι, αυτό είναι το σημείο που έχει η επιδερμίδα την πιο σωστή τονικότητα. Έτσι, λοιπόν εφάρμοσε την απόχρωση από το τέστερ -τρεις κατά προτίμηση- και επέλεξε αυτή που είναι πιο «αόρατη» πάνω στο δέρμα σου, για να έχεις το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Σε καμία περίπτωση, λοιπόν, δεν πρέπει να το τεστάρεις:

Στο χέρι: Πολύς κόσμος έχει διαφορετική απόχρωση από το χέρι στο πρόσωπο.

Στον λαιμό: Το πηγούνι κάνει «σκιά» οπότε δεν μπορείς να δεις καθαρά την τονικότητα του δέρματος.

Σε τεχνικό φως: Μπορεί να σου φαίνεται τρελό, αλλά ακόμα και όταν είσαι στο κατάστημα καλλυντικών είναι καλύτερο αφού βάλεις το foundation στο πηγούνι, να βγεις έξω από το μαγαζί και να δεις τις αποχρώσεις σε φυσικό φως. Έτσι θα γνωρίζεις με βεβαιότητα ότι έκανες την σωστή επιλογή.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης