4 τροφές που θα λύσουν τα μεγαλύτερα προβλήματα των μαλλιών σου - AllYou.gr

Search

4 τροφές που θα λύσουν τα μεγαλύτερα προβλήματα των μαλλιών σου

Βελτίωσε την κατάσταση των μαλλιών σου, ξεκινώντας από το πιάτο. 

05 Οκτωβρίου 2016

Με τις κατάλληλες τροφές μπορείς να βελτιώσεις και το ανάλογο πρόβλημα που μπορεί να έχουν τα μαλλιά σου. Αν, δηλαδή, για παράδειγμα έχεις αδύναμα μαλλιά ή σπάει εύκολα η τρίχα σου, τότε χρειάζεσαι και την αντίστοιχη τροφή. Γι' αυτό και εγώ παρακάτω σου λέω ποιες τροφές πρέπει να καταναλώσεις αν τα μαλλιά σου είναι….

Θαμπά

Φάε σολομό που περιέχει Ω-3 το οποίο «τροφοδοτεί» τους θύλακες των μαλλιών με τα έλαια που περιέχει, ζωντανεύοντας τα. Δεν είσαι φαν του σολομού; Προτίμησε τον λιναρόσπορο.

Αδύναμα

Φάε κοτόπουλο για να σταματήσουν να πέφτουν, σε πρώτο στάδιο. Έπειτα, η πρωτεΐνη που περιέχει το κοτόπουλο θα δυναμώσει την ρίζα της τρίχας και θα αντικαταστήσει τις αδύναμες τρίχες με πιο υγιείς.

Σπασμένα

Φάε φράουλες οι οποίες είναι γεμάτες με βιταμίνη C και θα ενισχύσουν τον οργανισμό σου με τέτοιο τρόπο ώστε να παράγει πρωτεΐνη. Θα έχεις πιο γερά και δυνατά μαλλιά.

Φριζαρισμένα

Φάε πασατέμπο. Μια χούφτα από κολοκυθόσπορους και θα ανεβάσεις αμέσως τα επίπεδα των μεταλλικών στοιχείων που χρειάζεται η τρίχα. Πες  αντίο στη ξηρασία του τριχωτού της κεφαλής.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!