Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 hacks για το μανικιούρ που θα σου αλλάξουν την ζωή

Να πως θα έχεις όμορφα άκρα μέσα σε λίγο χρόνο.


Κέλλυ Νόβακ

Γενικά είμαι της άποψης ότι όλες οι γυναίκες πρέπει να περιποιούνται τα άκρα τους. Είναι θέμα αισθητικής, για να είμαι ειλικρινής. Παρόλα αυτά η σύγχρονη γυναίκα είναι τόσο πολυάσχολη που σε πολλές περιπτώσεις δεν μπορεί να ξεκλέψει έστω και λίγο χρόνο για να βάψει τα νύχια της! Αν είσαι λοιπόν και εσύ μια από αυτές τις γυναίκες, τότε είμαι σίγουρη ότι θα λατρέψεις τα παρακάτω hacks, τα οποία μπορούν να σου προσφέρουν όμορφα άκρα, μέσα σε λίγο χρόνο!

1. Βερνίκι σε μορφή σπρέι: Τι άλλο θα βγάλουν πια; Αλλά το καλό με το σπρέι νυχιών είναι ότι απλά ψεκάζεις τα νύχια σου και αυτά βάφονται στο λεπτό. Αρκεί μόνο να καθαρίσεις το περιττό χρώμα από τα δάχτυλά σου.

2. Βαζελίνη: Ξέρω πόσο ταλαιπωρημένα μπορεί να είναι τα νύχια σου (βλ.παρανυχίδες) αλλά ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορείς να τα κάνεις να δείχνουν όμορφα, όταν δεν έχεις χρόνο να τα περιποιηθείς. Βάλε λοιπόν λίγη βαζελίνη στην περιοχή γύρω από τα νύχια έτσι ώστε να μην σε ενοχλούν οι παρανυχίδες όταν τα βάφεις. 

3. Top coat: Όσο περιττό και αν σου φαίνεται καμιά φορά το top coat είναι απαραίτητο για την διάρκεια ζωής του μανικιούρ σου. Οπότε αφιέρωσε λίγα λεπτά ακόμη για να το εφαρμόσεις και κέρδισε χρόνο μετέπειτα καθώς το χρώμα από το βερνίκι θα διαρκέσει πολύ παραπάνω.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.