Skip to main content

BEAUTY TIPS

Το 5λεπτο μακιγιάζ που εφαρμόζει καθημερινά η Karlie Kloss

Τι κάνει το γνωστό μοντέλο όταν δεν έχει χρόνο να βαφτεί;


Κέλλυ Νόβακ

Φαντάσου να είσαι η Karlie Kloss. Πέρα του ότι είσαι μια πανέμορφη γυναίκα, είσαι και ένας άνθρωπος τρομερά πολυάσχολος. Και ένας άνθρωπος που κάθε του βήμα παρακολουθείται από τους παπαράτσι, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς να φύγεις από το σπίτι, χωρίς να έχεις έστω και λίγο περιποιηθεί τον εαυτό σου…. Ίσως τελικά το να είσαι η Karlie Kloss, δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση!

Πρόσφατα λοιπόν η ίδια, αποκάλυψε στο byrdie UK, τα βήματα που ακολουθεί όταν βάφεται, τις ημέρες εκείνες που δεν έχει καθόλου χρόνο. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά natural looking μακιγιάζ το οποίο δεν της παίρνει πάνω από 5 λεπτά.

«Πέντε λεπτά πριν φύγω από το σπίτι, κάνω το μακιγιάζ μου. Φτιάχνω λίγο τα φρύδια μου, χτενιζοντάς τα και βάφοντάς με ένα μολύβι φρυδιών. Έπειτα, φοράω λίγο concealer κάτω από τα μάτια και μετά βάζω λίγο ρουζ, σε κρεμώδη υφή. Εάν δεν έχω ένα τέτοιο ρουζ, παίρνω μια αντίστοιχη απόχρωση σε κραγιόν, βάζω λίγη ποσότητα στα δάχτυλά μου και το “λιώνω” εφαρμόζοντας στο δέρμα μου. Μια γρήγορη στρώση μάσκαρας, λίγο lip balm και είμαι έτοιμη!»

Στην συνέχεια της συνέντευξης, η Kloss αναφέρει μερικά από τα μυστικά μακιγιάζ που έχει μάθει όλα αυτά τα χρόνια, μέσα από τις εμπειρίες της από φωτογραφήσεις και τις πασαρέλες.

«Έχω μάθει πολλά τρικ, μέσω της δουλειάς αυτής. Οπότε, μου αρέσει πάντα να χρησιμοποιώ ένα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες πριν βάλω μάσκαρα ή μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις ένα κουταλάκι του γλυκού για να ελέγξεις πόσο έντονες θέλεις τις βλεφαρίδες σου. Επίσης, μου αρέσει να εφαρμόζω πάντα μολύβι χειλιών, πριν το κραγιόν. Άμα θέλεις να απολυμάνεις το μολύβι, γιατί για π.χ είχες ένα κρύωμα την τελευταία φορά που το φόρεσες, μπορείς να το κάνεις καίγοντας λίγο την άκρη με έναν αναπτήρα».

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30