Skip to main content

BEAUTY TIPS

5 tips για μια λαμπερή επιδερμίδα όλο το Φθινόπωρο

Προετοίμασε το δέρμα σου σωστά και για αυτή την σεζόν!


Κέλλυ Νόβακ

Όσο η θερμοκρασία πέφτει, πρέπει και εσύ να αρχίσεις να προετοιμάζεσαι για την νέα σεζόν. Γιατί η αλήθεια είναι ότι στην Ελλάδα, το… πραγματικό Φθινόπωρο εμφανίζει το πρόσωπό του, αυτή την περίοδο. Υποδέξου λοιπόν το Φθινόπωρο και προετοιμάσου γι’ αυτό, πριν σε προλάβει αυτό! Τι εννοώ; Όσο ο υδράργυρος πέφτει, αυτό σημαίνει ότι το δέρμα σου γίνεται όλο και πιο στεγνό και θαμπό. Όχι, όμως, για πολύ! Γιατί αν το ενισχύσεις ακολουθώντας τα παρακάτω tips, αυτό θα παραμείνει λαμπερό και ενυδατωμένο όλο το Φθινόπωρο!

#1. Μάσκες προσώπου: Ενυδάτωσε σωστά την επιδερμίδα σου εφαρμόζοντας ενυδατική κρέμα πρωί-βράδυ.

#2. Face Mist: Ψέκαζε κατά την διάρκεια της ημέρας με ένα face mist το πρόσωπό σου, κάτι που θα το κρατάει ενυδατωμένο όλη την ώρα. Για να φτιάξεις το δικό σου face mist από ροδόνερο, μπες εδώ

#3. Έλαια: Βρες ένα έλαιο που να ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας σου και εφάρμοσε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς. Εγώ, θα σου πρότεινα το argan oil που ταιριάζει σε όλους του τύπους δέρματος και ενυδατώνει σε βάθος.

#4. Διατροφή: Είναι σημαντικό να τρως σωστά και να πίνεις ροφήματα, τύπου smoothie, τα οποία περιλαμβάνουν φρούτα και λαχανικά με βιταμίνες. Για λαμπερή επιδερμίδας εκ των έσω, δοκίμασε αυτή την συνταγή smoothie με μπανάνα και γάλα καρύδας. Και μην ξεχνάς να πίνεις πολύ νερό! 

#5. Καθαρά εργαλεία: Πώς περιμένεις να έχεις καθαρό και λαμπερό δέρμα, όταν τα πινέλα του μακιγιάζ σου είναι βρώμικα; Φρόντιζε να τα καθαρίζεις καλά, αν όχι καθημερινά τουλάχιστον 1 φορά την εβδομάδα. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ