Skip to main content

BEAUTY TIPS

Έτσι εφαρμόζουν οι makeup artists το concealer

Επαγγελματικά tips από τους πιο σημαντικούς διεθνείς μακιγιέρ.


Κέλλυ Νόβακ

Προσωπικά, πιστεύω ότι η ηλικία ή η κούραση μιας γυναίκας αποκαλύπτεται από τα μάτια. Γι΄ αυτό θεωρούσα και θεωρώ ότι το concealer είναι το πιο σημαντικό καλλυντικό προϊόν στο νεσεσέρ μιας γυναίκας. Πολλοί διεθνείς makeup artists έχουν την ίδια άποψη, την οποία συχνά εκφράζουν μέσα από συνεντεύξεις τους σε περιοδικά και blogs. Μαζί, αποκαλύπτουν και μερικά μυστικά με το πώς να το εφαρμόζουμε σωστά. Τόσο σωστά, ώστε να μην φεύγει μετά από λίγο, να μην δημιουργούνται γραμμές κάτω από τα μάτια και όλα αυτά τα…. καλά που μας συμβαίνουν κατά καιρούς όταν το φοράμε.

Έτσι λοιπόν και εγώ, έφτιαξα μια λίστα με τα πιο σημαντικά tips εφαρμογής του concealer μέσα από δηλώσεις σημαντικών makeup artists.

#1. Βάλ’το στην… θέση του: Εξασφάλισε την σταθερότητα του concealer εφαρμόζοντας λίγη πούδρα επάνω του. Για καλύτερα αποτελέσματα, εφάρμοσε με ένα πινέλο για πούδρα.

#2. Κινήσου με… στρατηγική: Το που θα βάλεις το concealer έχει μεγάλη σημασία. Συνήθως το πιο έντονο πρόβλημα βρίσκεται στην εσωτερική γωνία κάτω από το μάτι, οπότε επικεντρώσου εκεί. Στην περιοχή αυτή το δέρμα είναι και πιο μαλακό, οπότε θα έχεις και λιγότερες πιθανότητες να κάνει γραμμές.

#3. Κάνε την σωστή επιλογή: Προτίμησε μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση concealer από αυτή της επιδερμίδας σου. Φρόντισε το concealer που θα επιλέξεις να έχει απαλή και κρεμώδη υψή έτσι ώστε να απλώνει καλά και να μην είναι «βαρύ».

#4. Η προετοιμασία θα σε πάει μακριά: Όπως και με το υπόλοιπο δέρμα έτσι και με την περιοχή κάτω από τα μάτια, είναι απαραίτητη μια προετοιμασία προηγουμένως. Ενυδάτωσε λοιπόν την περιοχή με μια καλή κρέμα ματιών. Έτσι, θα απλώσει καλύτερα και το concealer!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.