Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να μετατρέψεις το πρωινό σου μακιγιάζ σε βραδινό μέσα σε 5’

Δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο!


Κέλλυ Νόβακ

Είσαι στην δουλειά και τελευταία στιγμή αποφάσισες να βγεις έξω για ποτό; Αν θέλεις ένα πιο glamorous μακιγιάζ μέσα σε λίγη ώρα, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι μερικές τροποποιήσεις στο ήδη πρωινό σου μακιγιάζ. Έτσι, μέσα σε 5 λεπτά μπορείς να δημιουργήσεις το πιο εντυπωσιακό look χωρίς να χάσεις χρόνο!

Με ένα μολύβι ματιών ή ένα eyeliner τράβηξε μια γραμμή στο πάνω βλέφαρο. Αν θέλεις ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα, βάψε και το κάτω βλέφαρο με τον ίδιο τρόπο. Χρησιμοποίησε μια διπλή σκιά (που έχει 2 αποχρώσεις –συνήθως έχουν μια πιο σκούρα και πιο ανοιχτή απόχρωση-) για να δημιουργήσεις ένα smoky eye look. Με την σκούρα απόχρωση βάψε το πάνω βλέφαρο και εφάρμοσε την ανοιχτόχρωμη στο τόξο κάτω από το φρύδι, αλλά και στην εσωτερική γωνία του ματιού, για να δώσεις φως.

Tην ίδια σκιά (την ανοιχτή απόχρωση) χρησιμοποιήσε και στο υπόλοιπο πρόσωπο ως highlighter. Αν έχεις πούδρα, εφάρμοσε στο πρόσωπο, σταθεροποιώντας το μακιγιάζ. Ολοκλήρωσε με ένα lip gloss σε ροζ ή nude απόχρωση!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30