4 κουρέματα που θα δώσουν όγκο στα λεπτά μαλλιά σου - AllYou.gr

Search

4 κουρέματα που θα δώσουν όγκο στα λεπτά μαλλιά σου

Αν τα μαλλιά σου δείχνουν αδύναμα, μάλλον φταίει το κουρεμά σου!

04 Νοεμβρίου 2016

Είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο λόγος που τα μαλλιά σου δείχνουν λεπτά και αδύναμα, είναι το κουρεμά σου. Το λάθος κούρεμα το οποίο δεν προσφέρει το σωστό σχήμα στα μαλλιά σου, δεν μπορεί να δώσει όγκο και στα μαλλιά σου. Κούρεψέ τα σωστά και όλα αυτά θα αλλάξουν μια για πάντα! Και τα παρακάτω 4 κουρέματα είναι τα καταλληλότερα για αυτές τις περιπτώσεις! Μήπως λοιπόν να κάνεις μια άμεση επίσκεψη στην κομμώτρια σου;

Λοξό lob

4-cuts-that-make-thin-hair-look-surprisingly-full-01.jpg

Ένα ελαφρώς λοξό lob το οποίο ανάλαφρα ακουμπάει τους ώμους θα δώσει αμέσως σχήμα στα λεπτά μαλλιά σου.

 

Μακριά, διακριτικά layers

4-cuts-that-make-thin-hair-look-surprisingly-full-02.jpg

Αν ο όγκος και τα «γεμάτα» μαλλιά είναι ο στόχος σου, τότε προτίμησε λίγα layers στα μαλλιά (μύτες), χωρίς όμως να έχουν μεγάλη διαφορά από το αρχικό μήκος των μαλλιών σου.

 

«Ανάκατο» bob

4-cuts-that-make-thin-hair-look-surprisingly-full-03.jpg

Εάν τα μαλλιά σου είναι τόσο κοντά, τότε δώσε ένταση επιτυγχάνοντας ένα «ανάκατο» κούρεμα. Τι εννοώ; Διακριτικά layers αλλά και λεπτά ψαλιδισμένες άκρες καθώς και μια ελάχιστα λοξή γωνία στο μήκος.

 

The Swag

4-cuts-that-make-thin-hair-look-surprisingly-full-04.jpg

Το πολυαγαπημένο αυτό κούρεμα είναι ότι πρέπει για τα λεπτά μαλλιά. Οι αφέλειες προσφέρουν όγκο στο πάνω μέρος του κεφαλιού ενώ οι ατημέλητες άκρες μπορούν εύκολα να μετατραπούν στα πιο εντυπωσιακά beach wavesΑκολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης