Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 θεραπείες για ένα πρόσωπο χωρίς ρυτίδες

Μπορούμε να «διαγράψουμε» από το πρόσωπο μας, τα (λίγα) σημάδια της ηλικίας που μας ενοχλούν; Μπορούμε να τα προλάβουμε;


Κέλλυ Νόβακ

Οι περισσότερες γυναίκες, είμαστε πεπεισμένες ότι θα εξαιρεθούμε από την αδυσώπητη πορεία του χρόνου. Το ντεμακιγιάζ, η χρήση αντηλιακής ή κρέμας ημέρας, μοιάζουν συνήθειες προαιρετικές. Μόνο αφού περάσουμε τα 30 αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε ότι κάναμε λάθος. Οι λεπτές γραμμές γύρω από τα μάτια- ίσως η μοναδική αρνητική επίπτωση του γέλιου-, η σχισμή ανάμεσα στα φρύδια που γίνεται όλο και πιο βαθιά, αλλά και άλλες απαλές γραμμές και ρυτίδες στα διάφορα σημεία του προσώπου, αρχίζουν και κάνουν την εμφάνισή τους. Και τότε, θέλουμε να διαγράψουμε τα λίγα σημάδια της ηλικίας μας, αλλά και να προλάβουμε τον σχηματισμό νέων. Υπάρχουν λύσεις;

Ρωτήσαμε, σχετικά, τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο και o γιατρός μας πρότεινε τρεις θεραπείες. Τρεις θεραπείες που μπορούν να κάνουν την διαφορά. 

Soft & Lift 

Με την συσκευή dermapen η επιδερμίδα σαρώνεται με ανώδυνο τρόπο από μικροσκοπικές micro-βελόνες και τα κύτταρα του δέρματος διεγείρονται , ώστε να παράγουν τα φυσικά συστατικά που κάνουν την επιδερμίδα σφριγηλή  και ελαστική. Ο δρ. Μεγαπάνος συνιστά μια σειρά από θεραπείες που πραγματοποιούνται  μια φορά το μήνα, αλλά αναφέρει πως ορισμένες από τις πελάτισσες του τον επισκέπτονται κάθε δύο εβδομάδες, γιατί όπως μας είπε «Τα αποτελέσματα είναι αρκετά εθιστικά ...». Μετά από μια θεραπεία το δέρμα φαίνεται  πιο φωτεινό και πιο φρέσκο, και είναι σαν να έχουν γίνει πιο θολές οι λεπτές γραμμές. Παράλληλα η θεραπεία προσφέρει μία ήπια ανόρθωση της επιδερμίδας. Η θεραπεία με μικρονυγμούς είναι ιδανική για όσες από εμάς δεν μπορούμε να ανεχθούμε πολύ δραστικά συστατικά.

Natural Boost

Το PRP πραγματοποιείται με βελόνα αλλά κι εδώ δεν υπάρχουν συστατικά ξένα προς τον οργανισμό. Η μέθοδος χρησιμοποιεί το πλάσμα από το αίμα μας για να επιτύχει την αναζωογόνηση του δέρματος και την βελτίωση του τόνου και της ελαστικότητάς του. Με την έγχυση των αυξητικών παραγόντων μέσα στην επιδερμίδα διεγείρεται η παραγωγή των ινών του κολλαγόνου. Μετά από μία σειρά δέκα θεραπειών σε διάστημα πέντε εβδομάδων η εικόνα, αλλά και η αίσθηση του δέρματος γίνονται καλύτερες και οι ρυτίδες απαλύνουν. 

Glow

Όλες ξέρουμε πως η σωστή ενυδάτωση κρατάει το δέρμα σφριγηλό και χωρίς ρυτίδες σε αντίθεση με την ξηρότητα που κάνει το δέρμα λεπτό και έτοιμο «να σπάσει». Με την ενέσιμη μεσοθεραπεία  εισχωρούν  σε βάθος στην επιδερμίδα συστατικά όπως βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα  και υαλουρονικό οξύ. Το υαλουρονικό είναι γνωστό για την ιδιότητά του να κρατά το δέρμα πλήρως ενυδατωμένο αφού συγκρατεί μεγάλη ποσότητα νερού. Το δέρμα οξυγονώνεται  και ανανεώνεται και οι λεπτές ρυτίδες λειαίνουν. Η θεραπεία απευθύνεται σε δέρματα που υποφέρουν από ξηρότητα και είναι ιδανική για να προσφέρει τόνωση και λάμψη. 

Ευχαριστούμε τον πλαστικό χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο και το ιατρείο Regen www.regen.gr 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Μαίρη Μηνά: Όσα δεν ξέρουμε για την ηθοποιό που εντυπωσίασε ως Πρωθιέρεια

Το θέατρο, ο έρωτας με τον Μιχάλη Σαράντη και η μητρότητα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια