Με αυτό τo τρικ θα καταλάβεις αν έχεις υγιή μαλλιά - AllYou.gr

Search

Με αυτό τo τρικ θα καταλάβεις αν έχεις υγιή μαλλιά

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι 10 δευτερόλεπτα από τον χρόνο σου!

17 Νοεμβρίου 2016

Καθημερινά, όλες οι γυναίκες ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας. Είτε βάφοντάς τα, είτε εφαρμόζοντας καθημερινά χημικά προϊόντα σε αυτά ή φυσικά όταν χρησιμοποιούμε κάποιο ειδικό εργαλείο ισιώματος. Ό,τι και αν κάνεις απ’ όλα αυτά, τότε σίγουρα συμβάλλουν στην κακή ποιότητα της τρίχας.  

Μπορείς όμως τελικά να μάθεις αν είναι υγιή ή όχι. Με ένα απλό και γρήγορο τρικ, μπορείς να μάθεις όλη την αλήθεια για τα μαλλιά σου.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πάρεις μια τούφα από τα μαλλιά σου και να την βουτήξεις σε ένα ποτήρι με νερό. Εάν η τούφα επιπλεύσει, τότε τα μαλλιά σου είναι σε καλή κατάσταση. Εάν όμως βουλιάξουν μέσα στο νερό, τότε σημαίνει ότι είναι πορώδη. Αυτό σημαίνει ότι οι θύλακες των μαλλιών σου είναι πορώδεις, που σημαίνει ότι απορροφάνε όλες τις χημικές ουσίες τις οποίες εφαρμόζεις στα μαλλιά.

Σε αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν, καλό είναι να κάνεις μια ενυδατική μάσκα μαλλιών –είτε diy, είτε μια που θα βρεις στο εμπόριο- και η οποία θα διαθέτει αμινοξέα και λιπαρή σύνθεση ώστε να ενυδατώσει την τρίχα σε βάθος. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης