Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αποτοξίνωσε το δέρμα σου τώρα με αυτά τα 5 βήματα

Ο… κορεάτικος τρόπος για μια υγιή επιδερμίδα!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι εδώ και καιρό που ασχολούμαστε με την κορεάτικη ομορφιά και αυτό, γιατί πέρα από τις πρωτοποριακές φόρμουλες που προκύπτουν από Κορεάτικα brands στα καλλυντικά προϊόντα, οι Κορεάτισσες γνωρίζουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, για να έχουν πάντα μια λαμπερή επιδερμίδα. Και πώς γίνεται να μην εμπιστευτούμε τα μυστικά τους, όταν οι γυναίκες αυτές έχουν πάντα –μα πάντα- μια φρέσκια και λαμπερή όψη;

Ανακάλυψα μερικά από τα βήματα που ακολουθούν όταν θέλουν να κάνουν ένα “start-over” στην επιδερμίδα τους, με σκοπό να την καθαρίσουν και να την αποτοξινώσουν σε βάθος:

#1. Υγεία εκ των έσω: Πέρα από την ενυδάτωση της επιδερμίδας με κρέμες προσώπου, οι Κορεάτισσες προσέχουν πολύ την διατροφή τους και φροντίζουν να ενυδατώνουν και να τονώνουν τον οργανισμό –άρα και το δέρμα τους- εκ των έσω, τρώγοντας τις κατάλληλες τροφές.

#2. Καθαρισμός x2: Δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου. Για να το αποτοξινώσουν όμως σε βάθος, οι Κορεάτισσες κάνουν διπλό καθαρισμό: Ξεκινάνε με ένα καθαριστικό προσώπου με βάση το λάδι (καρύδας, argan κτλ.) και συνεχίζουν με ένα δεύτερο όπου έχει ως βάση το νερό. Το πρόσεξες; Και τα δύο έχουν βάση, δύο από τα επίσης βασικά στοιχεία που περιλαμβάνει η επιδερμίδα μας.

#3. Tone it up: Ήρθε η στιγμή για ένα toner όπου θα τονώσει (κυριολεκτικά) την επιδερμίδα σου.

#4. Σταμάτα τον ήλιο: Φυσικά, και οι Κορεάτισσες δεν φεύγουν από το σπίτι αν δεν έχουν βάλει αντηλιακό προσώπου! Πώς θα προστέψουν τις ακτινοβολίες του ήλιου από την επιδερμίδα τους χωρίς αυτό; Και μην ξεχνάς. SPF από 30 και πάνω!

#5. Sheet masks για πάντα: Μια sheet μάσκα είναι ό,τι πρέπει μετά από μια κουραστική μέρα. Τι μάσκα θα επιλέξεις θα στο «πει» το δέρμα σου. Το νιώθεις αφυδατωμένο; Τότε χρειάζεσαι μια ενυδατική μάσκα με αβοκάντο. Το νιώθεις ξηρό; Τότε μια με τις επουλωτικές ιδιότητες της αλόης κ.ο.κ. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ