Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να διατηρήσεις υγιή επιδερμίδα όλο τον χειμώνα

Προετοιμάσου για τον χειμώνα ακολουθώντας αυτά τα βήματα!


Κέλλυ Νόβακ

Με τον ερχομό κάθε νέας σεζόν, ξέρουμε πλέον ότι πρέπει να αλλάξουμε ή να προσθέσουμε νέες συνήθειες στην ρουτίνα ομορφιάς μας. Αυτό φυσικά συμβαίνει καθώς κάθε σεζόν είναι και διαφορετική. Ο καιρός είναι διαφορετικός άρα και το δέρμα μας «αντιδράει» αλλιώς κάθε φορά. Τον χειμώνα η επιδερμίδα μας τείνει να γίνεται όλο και πιο ξηρή, κάτι που σίγουρα δεν θέλουμε για το πρόσωπό μας.

Πριν λοιπόν αρχίσεις να πανικοβάλλεσαι για το τι θα κάνεις, διάβασε τις παρακάτω συμβουλές που σου προτείνω να ακολουθήσεις. Θα δεις ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι λίγη προετοιμασία και το δέρμα σου θα είναι λαμπερό και κυρίως υγιές όλο τον χειμώνα!

#1. Λίγη πρασινάδα στο… σαλόνι σου: Είναι πολύ σημαντικό το περιβάλλον στο οποίο περνάς τον περισσότερο χρόνο της ημέρας σου να έχει λίγη… πρασινάδα –εννοώντας φυτά πάντα! Τα φυτά «φιλτάρουν» τις βλαβερές τοξίνες που υπάρχουν στον αέρα και που επηρεάζουν την υγεία του δέρματος, κάνοντάς τον πιο καθαρό!

#2. Λίγος ζωμός στην… κούπα σου: Είναι γεγονός ότι ο ζωμός από κόκαλα κρεάτων είναι το ελιξήριο για μια λαμπερή επιδερμίδα. Είναι γεμάτος με μεταλλικά στοιχεία, βιταμίνες, μαγνήσιο, σίδηρο ενώ προσφέρει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Όλα αυτά συμβάλλουν θετικά προς μια υγιή επιδερμίδα.

#3. Λίγο μασάζ με… αφρολέξ: Το μασάζ προσώπου είναι μια συνήθεια η οποία πρέπει να μπει σε καθημερινή βάση στην ρουτίνα ομορφιάς σου. Αλλά είναι το μασάζ σώματος με ένα ρολό από αφρολέξ που θα προσφέρει στο σώμα αλλά και το δέρμα σου, θετικά αποτελέσματα. Ρολάροντας πάνω σε αυτό, θα χαλαρώσει το σώμα αλλά και θα «μαλακώσει» κάθε κόμπο που δημιουργείται από την κακή στάση του σώματος. Το αίμα θα κυκλοφορήσει καλύτερα και η επιδερμίδα θα λάβει περισσότερο οξυγόνο παροτρύνοντας την αναπαραγωγή κολλαγόνου. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός