Skip to main content

BEAUTY TIPS

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Carolyn Murphy

Το 43χρονο μοντέλο δείχνει πιο λαμπερό από ποτέ και αποκαλύπτει πώς τα καταφέρνει!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι ένα από τα σημαντικότερα και -δεν θα σου κρύψω- από τα αγαπημένα μου μοντέλα. Η Carolyn Murphy έχει περπατήσει, φωτογραφηθεί, αποτελέσει «αντικείμενο» έμπνευσης, για μερικούς από τους πιο σημαντικούς οίκους και ανθρώπους της μόδας.

Διανύοντας τα 43 χρόνια της ζωής της λοιπόν και όντας το πρόσωπο της Estée Lauder εδώ και 15 χρόνια και φυσικά παραμένοντας το ίδιο εκθαμβωτική και γοητευτική από τότε που ξεκίνησε την καριέρα της, η Murphy έχει 1-2 μυστικά που τα καταφέρνει όλα αυτά. Η ίδια τα αποκάλυψε πρόσφατα σε συνέντευξή της για την γαλλική Vogue και ιδού τι είχε να πει!

Είσαι το πρόσωπο της Estée Lauder εδώ και 15 χρόνια. Τι σημαίνει η πολυτέλεια για εσένα;

Στα θέματα της ομορφιάς, σημαίνει το να έχω την δυνατότητα να επενδύω σε προϊόντα top ποιότητας αλλά και στον εαυτό μου, με το να τρώω σωστά, να κοιμάμαι καλά, να πίνω πολύ νερό και να ταξιδεύω αλλά και να δοκιμάζω νέα πράγματα και να περνάω καλά. Νομίζω ότι η πραγματική πολυτέλεια είναι να έχεις την δυνατότητα να ευχαριστιέσαι την ζωή.

Αντιπροσωπεύεις μια απόλυτα λαμπερή και υγιή εικόνα. Ποιο είναι το μυστικό σου για να παραμένεις φρέσκια;

Από μικρή ηλικία, η μητέρα μου και η γιαγιά μου μου έμαθαν τα πλεονεκτήματα του να προσέχεις την επιδερμίδα σου. Μεγάλωσα χρησιμοποιώντας κρέμες τoυ ομίλου Lauder και θα ήθελα πολύ να δω και νέες κοπέλες να χρησιμοποιούν καλής ποιότητας προϊόντα από μικρή ηλικία. Επίσης, πίνω πολύ νερό και περνάω πολύ ώρα σε σάουνα για να «καθαρίσει» το δέρμα μου. Κάνω γιόγκα, γελάω πολύ που πιστεύω ότι όλα αυτά κάνουν πολύ καλό στην επιδερμίδα.

Με ποια προϊόντα ομορφιάς δεν μπορείς να ζήσεις;

Χρησιμοποιώ την Advanced Night Repair και την Re-Nutriv της Estée Lauder, δεν ξέρω και εγώ από ποτέ! Για το μακιγιάζ συνήθως χρησιμοποιώ την Sumptuous μάσκαρα και ένα Pure Color κραγιόν πάλι της ίδιας εταιρίας. Πιστεύω ότι ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να τα αλλάξει όλα: το look σου, την διάθεσή σου, όλα. Τέλος, για άρωμα φοράω το Rose de Grasse της Aerin Lauder.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός