3 εύκολα hacks για μεγαλύτερα μάτια - AllYou.gr

Search

3 εύκολα hacks για μεγαλύτερα μάτια

Εύκολα trick που θα αλλάξουν το βλέμμα σου!

12 Δεκεμβρίου 2016

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει μεγάλα μάτια; Προσωπικά, έχοντας κατά γενική ομολογία μικρά μάτια, πάντα έψαχνα τρόπους για να τα κάνω να δείχνουν μεγαλύτερα.

Και τελικά, δεν είναι δύσκολο να το επιτύχεις αυτό με το μακιγιάζ. Αρκεί να γνωρίζεις τα σωστά τρικ! Και τα παρακάτω είναι τα καλύτερα, στο εγγυώμαι! Δοκίμασέ τα και θα δεις…

#1. Δώσε βάση στις βλεφαρίδες: Ένας λόγος που φοράμε μάσκαρα είναι για να φαίνονται τα μάτια μας μεγαλύτερα. Αλλά για να δείχνουν πραγματικά εντυπωσιακά και μεγάλα τότε δεν έχεις παρά να τονίσεις το κεντρικό μέρος των βλεφαρίδων με την μάσκαρα περισσότερο από τα υπόλοιπα σημεία.

#2. Η ισχύ του nude μολυβιού: Μην ξεχνάς την ισχύ που μπορεί να έχει ένα άσπρο ή nude μολύβι στα μάτια. Εφάρμοσε στο εσωτερικό και κάτω μέρος του ματιού με μια γραμμή και… boom! Έχεις μεγάλα μάτια!

#3. Δώσε λάμψη και βάθος: Μια λαμπερή σκιά ματιών ή ένα ανοιχτόχρωμο highlighter θα γίνουν οι καλύτεροί σου φίλοι. Δεν υπάρχουν καλύτερα προϊόντα από αυτά για να δώσουν λάμψη αλλά κυρίως βάθος στα μάτια σου, όταν τα εφαρμόσεις στην εσωτερική γωνία των ματιών.  Ακολούθησε το allyou στο Instagram!