Skip to main content

BEAUTY TIPS

Έτσι θα ξεφορτωθείς τις «σακούλες» κάτω από τα μάτια

…σε λιγότερο από 30’’, πες αντίο στα κουρασμένα μάτια!


Κέλλυ Νόβακ

Αχ, αυτές οι σακούλες! Και ποιες γυναίκες δεν ταλαιπωρούν; Όλες μας, σίγουρα. Αλλά, τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει τρόπος να δείχνεις πάντα φρέσκια και λαμπερή –ακόμη και αν έχεις κοιμηθεί μόνο λίγες ώρες! Πώς θα το κάνεις αυτό; Διάβασε τα παρακάτω και θα βρεις την λύση!

#1. Μάσκα ύπνου: «Πρόλαβε» τους μαύρους κύκλους πριν καν εμφανιστούν, φορώντας μια μάσκα ύπνου όταν κοιμάσαι. Έτσι θα αποφύγεις τυχόν «σπασίματα» κάτω από τα μάτια αλλά και τις ενοχλητικές σακούλες. Επίσης, μπορείς να βρεις στην αγορά ή και online τις «έξυπνες» μάσκες ύπνου οι οποίες βελτιώνουν την υγεία του δέρματος ενώ κοιμάσαι.

#2. Μασάζ: Είναι σημαντικό να κάνεις μασάζ στο πρόσωπο γενικότερα. Αλλά ειδικά για την περιοχή κάτω από τα μάτια, είναι αναγκαίο. Είτε με τα (καθαρά) δάχτυλά σου, είτε με μια κρέμα ματιών που διαθέτει roll-on μηχανισμό, αφιέρωσε λίγα λεπτά μασάζ κάτω από τα μάτια το πρωί, και αυτό θα βοηθήσει στην κυκλοφορία του αίματος, με αποτέλεσμα να ξεπρηστούν.

 

#3. Color corrector: Oκέι, μπορεί να μην είναι ένας φυσικός τρόπος για να αποφύγεις τα πρησμένα μάτια, αλλά η αλήθεια είναι ότι λειτουργεί. Ένα color corrector προϊόν μακιγιάζ, πριν εφαρμόσεις το make up θα γίνει ο… σωτήρας σου για αυτές τις περιπτώσεις. Θα κάνει την επιδερμίδα να δείχνει φρέσκια και αναζωογονημένη!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της