Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τι άρωμα να φορέσεις τις γιορτές ανάλογα με τον τύπο σου

Αυτά είναι τα γιορτινά αρώματα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις χωρίς να χάσεις τον χαρακτήρα σου!


Κέλλυ Νόβακ

«Μια γυναίκα που δεν φοράει άρωμα, δεν έχει μέλλον», είχε πει πολύ σοφά κάποτε η Coco Chanel. Πιστεύω ότι είχε απόλυτο δίκιο. Θεωρώ ότι κάθε γυναίκα πρέπει να φοράει άρωμα σε καθημερινή βάση και βρίσκω ακόμη πιο κρίσιμο το να βρει το signature άρωμά της. Μια μυρωδιά που της αρέσει, την αντιπροσωπεύει, την χαρακτηρίζει και κυρίως μπορεί να υποστηρίξει. Πιστεύω πολύ σε αυτό και γι’αυτό θέλω αυτές τις γιορτές να βρεις το άρωμά σου. Αυτό που από εδώ και πέρα θα φοράς συνέχεια και κάθε φορά που μυρίζει κάποιος θα σκέφτεται μόνο εσένα.

Όπως σου είπα, ένα άρωμα πρέπει να έχεις την δυνατότητα να το υποστηρίξεις. Γι’ αυτό, λοιπόν, και ανάλογα με τον τύπο σου, μπορείς να βρεις και εσύ τις μυρωδιές που σε αντιπροσωπεύουν περισσότερο. Με την βοήθεια της σειράς αρωμάτων της Estee Lauder, Modern Muse, λοιπόν, σήμερα θα βρούμε το άρωμά σου!

Αν είσαι...

Μυστηριώδης γυναίκα: Μεθυστικό και σαγηνευτικό όσο και η προσωπικότητά σου, πρέπει να είναι και το άρωμά σου. Το signature άρωμά σου πρέπει να περιλαμβάνει εθιστικές νότες ξύλων, νότες οριεντάλ, αλλά και από εξωτικά λουλούδια. Ό,τι δηλαδή περιλαμβάνει το άρωμα Modern Muse Nuit, το οποίο θα εκφράσει άψογα την μυστηριώδη φύση σου.

modernmuse22.jpg

Δυναμική γυναίκα: Μια τόσο εξωστρεφής προσωπικότητα σαν την δική σου, χρειάζεται και το αντίστοιχο άρωμα. Το Modern Muse Le Rouge περιλαμβάνει όλα τα στοιχεία που μπορούν να εκφράσουν σωστά τον έντονο χαρακτήρα σου! Νότες από ανθισμένα τριαντάφυλλα, βελούδινες και κρεμώδεις πινελιές όπως αυτές του bourgeon de cassis, εκατόφυλλων τριαντάφυλλων αλλά και ενός Ιβίσκου είναι αρκετές για να αποδώσουν τον δυναμισμό σου.

modermuse33.jpg

«Παραδοσιακή» γυναίκα: Τίποτα δεν είναι πιο σαγηνευτικό από μια «παραδοσιακή» γυναίκα που γνωρίζει τι θέλει και το αποκτάει πάση θυσία. Αν είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση, χωρίς να στερείσαι έμπνευσης τότε χρειάζεσαι μυρωδιές σαν αυτές του γιασεμιού, αισθησιακών ξύλων και κομψών λουλουδιών. Με το Modern Muse άρωμα θα είσαι πάντα σύγχρονη αλλά και διαχρονική.

modermuse44.jpg

Το απόλυτο θηλυκό: Το κόκκινο είναι το χρώμα που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ και οι μυρωδιές που σε ξετρελαίνουν είναι αυτές του ροζ πιπεριού, μαύρου κερασιού, αισθησιακών φρούτων και ξύλων. Το κατάλληλο άρωμα για τον αισθησιακό τύπο σου είναι το Modern Muse Le Rouge Gloss που θα σε κάνει… ακαταμάχητη!

modermuse55.jpg

Κομψή γυναίκα: Μάλλον έχεις το αέρα μιας κομψής Γαλλίδας γι’αυτό και λατρεύεις μυρωδιές σαν αυτές των ζωηρών λουλουδιών, γιασεμιού, πατσουλί και suede mask. Ό,τι δηλαδή περιλαμβάνει το Modern Muse Chic το οποίο θα αποδώσει στο έπακρο την κομψή και δημιουργική προσωπικότητά σου!

modernmuse66.jpg

 

 

 Απόλαυσε παρακάτω το βίντεο του νέου Modern Muse Le Rouge Gloss, με πρωταγωνίστρια την Kendall Jenner!

https://www.youtube.com/watch?v=n7IqhE4DX7o

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

BEAUTY TIPS

3 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στην περιποίηση της επιδερμίδας σου

Πώς να αποκτήσεις ανοιξιάτικο, πιο λαμπερό και πιο σφριγηλό δέρμα

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.