Skip to main content

BEAUTY TIPS

Highlighter: πώς εφαρμόζεται

4 tips για να εφαρμόσεις το highlighter σαν επαγγελματίας


Κέλλυ Νόβακ

Και ποια γυναίκα δεν λατρεύει ένα φυσικά λαμπερό look στην επιδερμίδα της; Μα, όλες φυσικά! Και ευτυχώς για εμάς που τα τελευταία χρόνια μπορούμε να βρούμε αυτή τη… λάμψη εύκολα και να την εφαρμόσουμε στο πρόσωπό μας σε χρόνο dt! Ένα highlighter λοιπόν, μπορεί να κάνει την δουλειά αυτή άψογα, αρκεί να ξέρεις να το εφαρμόσεις σωστά. Αν δεν ξέρεις πώς, σου λέω παρακάτω 3 tips εφαρμογής που άπαξ και αρχίσεις και εφαρμόζεις θα φοράς το highlighter σαν επαγγελματίας!

Highlighter: πώς να το εφαρμόσεις

#1. Βρες την σωστή απόχρωση ανάλογα με την τονικότητα του δέρματος σου. Έτσι μόνο θα επιτύχεις ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου.

#2. Βρες το κατάλληλο προϊόν για εσένα και την επιδερμίδα σου. Αν για π.χ έχεις ξηρό δέρμα βρες ένα highlighter ενυδατικό και πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία.

#3. Κράτησε σταθερό το highlighter όλη μέρα, εφαρμόζοντας πριν μια διάφανη πούδρα. Αυτό θα βοηθήσει το highlighter να «κάτσει» καλά στην επιδερμίδα, δείχνοντας απολύτως φυσικό!

#4. Εφάρμοσε στα σωστά σημεία του προσώπου με βάση το φυσικό φως της ημέρας. Σκέψου μόνο, αν είχε ήλιο σε ποια σημεία του προσώπου σου θα «χτυπούσε» το φως; Έτσι, θα βρεις τα σωστά σημεία για να εφαρμόσεις το highlighter!

 

 

Φτιάξε το δικό σου highlighter με μόλις 2 υλικά

Προσωπικά, εδώ και 1-2 χρόνια, δεν μπορώ να ζήσω χωρίς highlighter. Είναι το προϊόν ομορφιάς που ακόμη και όταν δεν θέλω να βαφτώ, θα χρησιμοποιήσω μόνο αυτό, για να δώσω μια –κυριολεκτικά- φυσική λάμψη στο πρόσωπό μου.

Όταν λοιπόν «ξέμεινα» κάποια στιγμή από το καθιερώμενο highlighter που χρησιμοποιώ, αναζήτησα μια συνταγή εύκολη που να μπορώ να κάνω μόνη μου, με προϊόντα που υπάρχουν ήδη στο νεσεσέρ μου! Η παρακάτω συνταγή highlighter, κατέληξα ότι είναι η πιο εύκολη και αποτελεσματική (έχοντας ήδη δοκιμάσει μερικές άλλες πριν) και η οποία όχι μόνο θα δώσει ένα παρόμοιο αποτέλεσμα με ένα highlighter του εμπορίου, αλλά αποτελείται και από μόλις δύο υλικά!

Θα χρειαστείς:
Μια σκιά ματιών με λίγη λάμψη σε ανοιχτόχρωμη ή nude απόχρωση
 

1 κ.σ κρέμα προσώπου

Εκτέλεση: Σε ένα γουδί λιώσε την σκιά ματιών. Η ποσότητα που θα βάλεις από την σκιά εξαρτάται από εσένα και πόσο έντονο αποτέλεσμα λάμψης θέλεις. Έπειτα πρόσθεσε την κρέμα προσώπου και ανακάτεψε με μια οδοντογλυφίδα. Άδειασε το μείγμα σε ένα δοχείο και αποθήκευσε το highlighter σε δροσερό μέρος. Χρησιμοποίησε απλώνοντας στο πρόσωπο με ένα πινέλο.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30