Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 tips για να σε βρει λαμπερή η πρώτη... νύχτα του χρόνου

Το 2017 θα σε βρει με τέλεια επιδερμίδα και λαμπερά μαλλιά!


Κέλλυ Νόβακ

Λίγο πριν το ρολόι δείξει 12.μμ και μπει ο νέος χρόνος, εσύ θα είσαι σούπερ λαμπερή και όμορφη! Πώς το ξέρω αυτό; Γιατί είμαι σίγουρη ότι θα εφαρμόσεις τα παρακάτω tips ομορφιάς για το δέρμα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ και είναι αυτά τα απόλυτα μυστικά για μια φρέσκια όψη! Αρκεί να προετοιμαστείς το βράδυ πριν την παραμονή Πρωτοχρονιάς, καθώς τότε «δουλεύει» καλύτερα ο οργανισμός μας και θα ξυπνήσεις πιο όμορφη από ποτέ!

#1. Άλλαξε την βαμβακερή μαξιλαροθήκη σου με μια μεταξωτή. Το μετάξι δεν φριζάρει τα μαλλιά και δεν τα «στεγνώνει» όπως τα υπόλοιπα υφάσματα τα οποία έχουν την τάση να απορροφούν όλη την υγρασία από την τρίχα.

#2. Εφάρμοσε λίγο primer στις βλεφαρίδες σου και βοήθησε τις να μεγαλώσουν φυσικά. Κάνοντας το αυτό το βράδυ τις ενισχύεις τόσο ώστε να γίνουν πιο «γερές» και μακριές, όλα αυτά ενώ εσύ κοιμάσαι!

#3. Λίγο πριν πέσεις για ύπνο, άπλωσε την ενυδατική σου κρέμα, κρύα. Βάλ’την για λίγη ώρα στο ψυγείο και έπειτα εφάρμοσε στο πρόσωπο. Με τον τρόπο αυτό βοηθάς την επιδερμίδα να «ξεπρηστεί» αλλά και να γίνει πιο ελαστική. Άσε που θα νιώθεις πλήρως αναζωογονημένη το πρωί!

 

#4. Πριν κοιμηθείς άπλωσε το αγαπημένο σου έλαιο για τα μαλλιά, στα μαλλιά σου! Εάν δεν έχεις κάποιο συγκεκριμένο έλαιο μπορείς να βάλεις μέχρι και ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας. Κάλυψε με ένα σκουφάκι ή πετσέτα και το πρωί λούσε τα μαλλιά σου. Θα δεις ότι θα είναι σουπερ μαλακά αλλά και ενυδατωμένα!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.