3 τρικ για να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα - AllYou.gr

Search

3 τρικ για να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα

Τι να κάνεις για να αποκτήσεις μακριά και πλούσια μαλλιά σε χρόνο… dt!

19 Ιανουαρίου 2017

Δεν ξέρω για εσένα, εγώ πάντως λατρεύω τα μακριά μαλλιά. Παρόλο που καμιά φορά η περιποίησή τους απαιτεί παραπάνω προσοχή, πιστεύω ότι το αξίζουν. Αξίζει να δίνεις στην πλούσια κόμη σου την αφοσίωση που χρειάζεται όταν η ίδια σου προσφέρει μια τόσο ενδιαφέρουσα όψη.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις και εσύ μακριά μαλλιά και δεν τα έχεις ακόμη, σου προτείνω το εξής: Τρία πολύ εύκολα tricks τα οποία θα βοηθήσουν να επισπεύσεις την διαδικασία! Τα παρακάτω κόλπα / συνήθειες να ξέρεις ότι έχουν σίγουρα αποτελέσματα και μπορείς εύκολα να χρησιμοποιείς κάθε φορά που θέλεις να μακρύνουν τα μαλλιά σου γρήγορα και κυρίως χωρίς συνέπειες! Αυτές οι μέθοδοι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να διακινδυνεύσουν την υγεία των μαλλιών σου, αντιθέτως μπορεί να την κάνουν καλύτερη!

#1. Λούσε τα μαλλιά σου με κρύο νερό: Ναι, ναι ξέρω ακούγεται λίγο τρελό να κάνεις αυτό μέσα στο… καταχείμωνο, αλλά είναι ένας από τους βασικούς λόγους που μπορεί τα μαλλιά σου να μην μακραίνουν όσο γρήγορα θα ήθελες. Το ζεστό νερό αποτρέπει τα μαλλιά σου από το να είναι ενυδατωμένα, ενώ βοηθούν στο να καταστραφεί η τρίχα πιο εύκολα.

#2. Μην χρησιμοποιείς σαμπουάν κάθε φορά: Ειδικά για εσένα που λούζεσαι καθημερινά, φρόντισε να μην χρησιμοποιείς σαμπουάν κάθε φορά. Και εξηγώ: Η συνεχής χρήση του σαμπουάν «εξουδετερώνει» τα φυσικά έλαια που παράγουν τα μαλλιά σου, με αποτέλεσμα να σπάνε και να καταστρέφονται πιο εύκολα. Παρόλα αυτά, αν θέλεις να μακρύνουν πιο γρήγορα, φρόντισε να χρησιμοποιείς conditioner σε καθημερινή βάση καθώς θρέφει τα μαλλιά περισσότερο, άρα τα βοηθάει και να μακρύνουν πιο εύκολα και γρήγορα.

#3. Κάνε μασάζ στο τριχωτό με ένα έλαιο για τα μαλλιά: Με τον τρόπο αυτό προκαλείς την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος αλλά και «πυροδοτείς» τους θύλακες των μαλλιών. Όλα αυτά θα προσφέρουν μια πιο δυνατή τρίχα που μπορεί να υποστηρίξει πιο εύκολα και γρήγορα την φυσική αναπαραγωγή μαλλιών. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!