Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 τρικ για να μακρύνουν τα μαλλιά σου πιο γρήγορα

Τι να κάνεις για να αποκτήσεις μακριά και πλούσια μαλλιά σε χρόνο… dt!


Κέλλυ Νόβακ

Δεν ξέρω για εσένα, εγώ πάντως λατρεύω τα μακριά μαλλιά. Παρόλο που καμιά φορά η περιποίησή τους απαιτεί παραπάνω προσοχή, πιστεύω ότι το αξίζουν. Αξίζει να δίνεις στην πλούσια κόμη σου την αφοσίωση που χρειάζεται όταν η ίδια σου προσφέρει μια τόσο ενδιαφέρουσα όψη.

Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις και εσύ μακριά μαλλιά και δεν τα έχεις ακόμη, σου προτείνω το εξής: Τρία πολύ εύκολα tricks τα οποία θα βοηθήσουν να επισπεύσεις την διαδικασία! Τα παρακάτω κόλπα / συνήθειες να ξέρεις ότι έχουν σίγουρα αποτελέσματα και μπορείς εύκολα να χρησιμοποιείς κάθε φορά που θέλεις να μακρύνουν τα μαλλιά σου γρήγορα και κυρίως χωρίς συνέπειες! Αυτές οι μέθοδοι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να διακινδυνεύσουν την υγεία των μαλλιών σου, αντιθέτως μπορεί να την κάνουν καλύτερη!

#1. Λούσε τα μαλλιά σου με κρύο νερό: Ναι, ναι ξέρω ακούγεται λίγο τρελό να κάνεις αυτό μέσα στο… καταχείμωνο, αλλά είναι ένας από τους βασικούς λόγους που μπορεί τα μαλλιά σου να μην μακραίνουν όσο γρήγορα θα ήθελες. Το ζεστό νερό αποτρέπει τα μαλλιά σου από το να είναι ενυδατωμένα, ενώ βοηθούν στο να καταστραφεί η τρίχα πιο εύκολα.

#2. Μην χρησιμοποιείς σαμπουάν κάθε φορά: Ειδικά για εσένα που λούζεσαι καθημερινά, φρόντισε να μην χρησιμοποιείς σαμπουάν κάθε φορά. Και εξηγώ: Η συνεχής χρήση του σαμπουάν «εξουδετερώνει» τα φυσικά έλαια που παράγουν τα μαλλιά σου, με αποτέλεσμα να σπάνε και να καταστρέφονται πιο εύκολα. Παρόλα αυτά, αν θέλεις να μακρύνουν πιο γρήγορα, φρόντισε να χρησιμοποιείς conditioner σε καθημερινή βάση καθώς θρέφει τα μαλλιά περισσότερο, άρα τα βοηθάει και να μακρύνουν πιο εύκολα και γρήγορα.

#3. Κάνε μασάζ στο τριχωτό με ένα έλαιο για τα μαλλιά: Με τον τρόπο αυτό προκαλείς την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος αλλά και «πυροδοτείς» τους θύλακες των μαλλιών. Όλα αυτά θα προσφέρουν μια πιο δυνατή τρίχα που μπορεί να υποστηρίξει πιο εύκολα και γρήγορα την φυσική αναπαραγωγή μαλλιών. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου όταν πάσχεις από ακμή

Οι κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για να αποφύγεις τον τραυματισμό του δερματικού φραγμού και τις μολύνσεις.

BEAUTY TIPS

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις τη ρετινόλη;

Το ενεργό συστατικό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα έχει και αυστηρές οδηγίες χρήσης.

BEAUTY TIPS

Με τη δύναμη της ντομάτας: μια νόστιμη συνταγή σούπας που τονώνει το δέρμα

Πώς να την φτιάξετε και γιατί θα κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;