5 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες με ωραίες βλεφαρίδες - AllYou.gr

Search

5 πράγματα που κάνουν οι γυναίκες με ωραίες βλεφαρίδες

Τι να συμπεριλάβεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου αν θέλεις ένα φυσικά εντυπωσιακό βλέμμα!

25 Ιανουαρίου 2017

Oι περισσότερες γυναίκες ευχόμαστε να είχαμε γεννηθεί με μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες. Αλλά και αυτές που τις έχουν δεν σημαίνει ότι απλά κάθονται και τις… κοιτάνε. Όπως όλα στον κόσμο της oμορφιάς, έτσι και οι βλεφαρίδες χρειάζονται περιποίηση και φροντίδα για να καταφέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να ακολουθείς μια σχεδόν καθημερινή ρουτίνα έτσι ώστε να έχεις πάντα ένα φυσικό αποτέλεσμα αλλά και ένα βλέμμα που… καθηλώνει!

Παρακάτω σου λέω ποια είναι τα 5 βασικά πράγματα που κάνουν οι γυναίκες με ωραίες βλεφαρίδες και έχουν πάντα ένα όμορφο look!

#1. Προσέχουν πολύ τις βλεφαρίδες τους και αυτό σημαίνει ότι δεν επιτρέπουν «κατάλοιπα» πάνω σε αυτές. Ξεβάφονται δηλαδή κάθε βράδυ και πολύ καλά.

#2. Όπως και με τα μαλλιά έτσι και και με τις βλεφαρίδες, τις ενισχύουν με τις κατάλληλες βιταμίνες (βλ. A, C, E αλλά και B12).

#3. Τους συμπεριφέρονται όπως και στα μαλλιά τους, κάτι που σημαίνει ότι τις ενυδατώνουν καθημερινά είτε με ένα ειδικό conditioner για βλεφαρίδες, είτε με ένα φυσικό έλαιο ομορφιάς (βλ. δαφνέλαιο, λάδι καρύδας, έλαιο από αβοκάντο κτλ.).

#4. Χρησιμοποιούν primer για τις βλεφαρίδες, κάτι που τις δυναμώνει, τις μακραίνει αλλά και τις ενυδατώνει.

#5. Χρησιμοποιούν μάσκαρα που περιέχει θρεπτικά συστατικά, αποφεύγοντας τυχόν «σπασίματα» ή από το να πέφτουν πιο εύκολα. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης