Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να πεις αντίο στα ανεπιθύμητα σημάδια του προσώπου

3 tips θα σε βοηθήσουν να έχεις άψογο δέρμα!


Κέλλυ Νόβακ

Και ποια γυναίκα κάποια στιγμή της ζωής της, δεν έχει έρθει αντιμέτωπη με δερματικές ατέλειες; Να, σαν τους ενοχλητικούς «λεκέδες» του προσώπου που άλλοτε εμφανίζονται μια στο τόσο και άλλοτε ίσως και συχνότερα απ’ όσο θα έπρεπε. Εκτός αν παρουσιάζεις αυτό το πρόβλημα εκ γενετής, στις υπόλοιπες περιπτώσεις φταίνε κάποιες μικροσυνήθειες μας.

Για να σταματήσεις να τις έχεις, λοιπόν, αλλά και για να τις…. προλάβεις πριν εμφανιστούν, σου προτείνω να δοκιμάσεις τα παρακάτω 3 tips!

#1. Σταμάτα τις κακές συνήθειες: Πρόσεξε τις κινήσεις που κάνεις συνήθως στο πρόσωπό σου. Το πιάνεις με βρώμικα χέρια; Κρατάς με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο το τηλέφωνο ή το κινητό σου; Κοιμάσαι τα βράδια στο πλάι, έχοντας το χέρι κάτω από το μάγουλο; Όλα αυτά είναι πολύ πιθανό να παίζουν ρόλο στο να δημιουργούνται αυτές οι δερματικές ενοχλήσεις στο πρόσωπό σου, γι’ αυτό φρόντισε να τα αποφεύγεις!

#2. Άσε κάτω το foundation: Είτε όταν νιώθεις ότι πρόκειται να εμφανιστεί κάποιος «λεκές» στο πρόσωπο, είτε αν τον έχεις ήδη, τότε είναι σημαντικό να κάνεις το εξής: Σταμάτα να φοράς foundation. Ξέρω ότι ειδικά σε αυτές τις περιπτώσεις, θέλεις να καλύψεις το σημάδι αυτό με λίγο makeup, αλλά κάνοντάς αυτό «κλείνεις» τους πόρους του δέρματος με αποτέλεσμα να δημιουργείς ακόμη περισσότερα σημάδια.

#3. Ξεκίνα την περιποίηση: Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι σημαντικό να κάνεις και εσύ το δικό σου «κομμάτι». Από την στιγμή που έχεις σημάδια στο πρόσωπο, πρέπει να κάνεις κάτι για να τα βοηθήσεις να εξαφανιστούν πιο γρήγορα. Είναι σημαντικό λοιπόν μια φορά την εβδομάδα, να κάνεις ένα βαθύ καθαρισμό με μια μάσκα προσώπου, η οποία θα αφαιρέσει το νεκρό δέρμα και θα ενισχύσει την αναπαραγωγή νέων κυττάρων. Φρόντισε η μάσκα που θα επιλέξεις, να είναι κατάλληλη για τον τύπο δέρματος σου.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

BEAUTY TIPS

6 λόγοι για να ενσωματώσεις ένα essence στη ρουτίνα του skincare σου

Κι όμως, αλλάζει τα πάντα στον τρόπο που φρόντιζες την επιδερμίδα σου

BEAUTY TIPS

Πώς να βελτιώσετε την ανοχή σας για ορούς βιταμίνης C

Πώς να αποφύγετε τους ερεθισμούς, ειδικά αν έχετε ευαίσθητο δέρμα

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 18 Απριλίου

Τα εμπόδια που βρίσκονταν στον δρόμο σας θα αρχίσουν να απομακρύνονται

VIRAL

The Sympathizer: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς με τον Robert Downey Jr.

Η νέα σειρά από τον σκηνοθέτη του «Oldboy» και «The Handmaiden» είναι ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ με φόντο το τέλος του πολέμου του Βιετνάμ.

ΣΙΝΕΜΑ

Φεστιβάλ Σύγχρονου Σουηδικού Κινηματογράφου στο Studio New Star Art Cinema

H New Star διοργανώνει μία σειρά προβολών, σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Σουηδίας.