3 τρικ για να έχεις πάντα λαμπερά μάτια - AllYou.gr

Search

3 τρικ για να έχεις πάντα λαμπερά μάτια

Για τις ημέρες εκείνες απλά δεν… ανοίγουν τα μάτια!

10 Φεβρουαρίου 2017

Μήπως ήπιες κάτι παραπάνω χθες το βράδυ και σήμερα έχεις hangover; Ή απλά ξενύχτησες βλέποντας στο Netflix την αγαπημένη σου σειρά; Μπορεί να είσαι και νέα μανούλα και το μωράκι σου να έκλαιγε όλο το βράδυ και μαζί του και εσύ, που το πρωί πρέπει παρόλα αυτά να πας στην δουλειά… Όποιος και ο λόγος, δεν έχει σημασία. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Σε τέτοιες περιπτώσεις το… μάτι δεν ανοίγει με τίποτα. Και εντάξει, πες ότι άνοιξε τι κάνεις αν θέλεις να δείχνει λαμπερό; Ακολουθείς ένα από τα παρακάτω τρικ είναι απάντηση σου και πίστεψέ με, λειτουργούν πάντα!

#1. Άλλαξε eyeliner: Όσο και αν λατρεύουμε το μαύρο eyeliner ή ένα μαύρο μολύβι ματιών, η αλήθεια είναι ότι μπορεί καμιά φορά να κάνει τα μάτια μας να δείχνουν μικρά ή «θαμπά». Προτίμησε ένα λοιπόν, σε μπλε απόχρωση και θα δεις ότι θα «ζωντανέψει» τα κουρασμένα μάτια σου αμέσως!

#2. Βάλε σωστά το concealer: Έχεις που έχεις κουρασμένη όψη, βάζεις και το concealer λάθος! Γιατί αν εφαρμόζεις απλά κάτω από το μάτι, τότε το κάνεις λάθος. Λίγα χιλιοστά κάτω από τα μάτια, δημιούργησε ένα τρίγωνο (η μύτη να έχει φορά προς το μάγουλο). Άπλωσε πάρα πολύ καλά με ένα beauty blender και θα δεις αμέσως την περιοχή των ματιών πιο φωτεινή!

#3. Do it the Marilyn way: Ξέρεις τι έκανε η Marilyn Monroe και είχε πάντα…. σπινθηροβόλα ματιά; Χρησιμοποιούσε μια πούδρα σε μεταλλική απόχρωση! Και όσο και αν σου φαίνεται αυτό… too much για ένα πρωινό μακιγιάζ, σου επισημάνω ότι το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βάλεις μια μικρή ποσότητα της πούδρας στην εσωτερική γωνία των ματιών και λίγο στην αρχή της γραμμής του κάτω ματιού. Αυτό και μόνο φτάνει για να δώσεις λάμψη στην ματιά σου!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!