Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να ξεφορτωθείς τα σπυράκια… και γρήγορα

3 αποτελεσματικοί τρόποι να τους πεις αντίο!


Κέλλυ Νόβακ

Αχ, αυτά τα σπυράκια! Λες και δεν έχουμε αρκετό άγχος ήδη στην ζωή μας, έχουμε και αυτά που ξεπετάγονται σαν τα μανιτάρια πολλές φορές! Ειδικά, τις ημέρες εκείνες του μήνα (ξέρεις εσύ…) που δεν μας φτάνουν τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα από τις ορμόνες, έχουμε και αυτά.

Μέχρι σήμερα όλα αυτά σαφώς, γιατί ανακάλυψα για εσένα 3 φυσικούς και σούπερ αποτελεσματικούς τρόπους για να τα εξαφανίσεις. Και γρήγορα!

#1. Μαγειρική σόδα

Αυτό το θαυματουργό υλικό που κάνει τα κέικ μας να φουσκώνουν, έχει κι άλλη χρήση! Δημιούργησε μια «πάστα» από λίγη σόδα και λίγο νερό (φρόντισε να είναι στερεό αρκετά το μείγμα), άπλωσε στο σπυράκι και άφησε για ένα ολόκληρο βράδυ. Ξέπλυνε το πρωί με χλιαρό νερό και το σπυράκι θα έχει σχεδόν εξαφανιστεί!

#2. Αλόη

Οι βιταμίνες που περιέχει το φυσικό “gel” του φυτού της αλόης μειώνουν αρκετά τυχόν δερματικές φλεγμονές, αλλά και ουλές ή σημάδια. Απλώσε λίγη αλόη στο σπυράκι και άφησε μέχρι να στεγνώσει καλά. Όσο περισσότερο αφήσεις την αλόη πάνω στο σπυράκι τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχεις.

#3. Μέλι

Το μέλι δεν ταιριάζει τέλεια μόνο με το γιαούρτι, αλλά είναι και ένα φυσικό αντιβιωτικό που λειτουργεί άψογα στο να «γιατρεύει» τα σπυράκια. Ανάμειξε 2 κ.σ μέλι και 1 κ.γ κανέλα και άπλωσε στο πρόσωπό σου ή απλά μόνο πάνω στο σπυράκι. Άσε για λίγα λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ