Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 μυστικά για εκθαμβωτική επιδερμίδα

Για να υποδεχτείς τη νέα σεζόν, πιο λαμπερή από ποτέ!


Κέλλυ Νόβακ

Η Καθαρά Δευτέρα πέρασε και αυτό, δε ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά σημείνει ότι πλησιάζει η έναρξη της νέα σεζόν! Σκέφτηκα, λοιπόν, ότι πρέπει να την υποδεχτούμε με τον κατάλληλο τρόπο. Μια μίνι αποτοξίνωση είναι ό,τι καλύτερο χρειαζόμαστε για να νιώσουμε και εμείς αλλά και η επιδερμίδα μας, φανταστικά!

Τρία μόλις βήματα, λοιπόν, αρκούν για να φτάσεις στην εκθαμβωτική επιδερμίδα. Θα σου πρότεινα να τα κάνεις τουλάχιστον μια φορά τον μήνα. Αφιερώνοντας λίγο χρόνο κάθε φόρα, σε αυτά τα… τελετουργικά, θα προσφέρεις στο δέρμα σου μια φρέσκια, αποτοξινωμένη και κυρίως υγιή όψη!

Περιποίηση προσώπου…Korean style

Mε την πλέον διάσημη τεχνική jamsu, θα δημιουργήσεις μια εξαιρετική βάση έτσι ώστε η επιδερμίδα σου να καταφέρει να «δεχτεί» ακόμη πιο αποτελεσματικά τα προϊόντα ομορφιάς που θα εφαρμόσεις αργότερα. Για να δεις τι είναι το jasmu και πώς το εφαρμόζεις, μπες εδώ.

Βαθύς καθαρισμός 

Ήρθε η στιγμή για απολέπιση σε όλο το πρόσωπο. Όλο. Αυτό σημαίνει και στους πόρους γύρω από την μύτη που μπορείς να τους... φτάσεις, με ειδικά strips ή peeling μάσκες της αγοράς.

Σωστή ενυδάτωση

Οι κρέμες που χρησιμοποιείς ανά σεζόν πρέπει να εναλλάσσονται και αυτό σημαίνει ότι με το που πλησιάζει Άνοιξη, πρέπει να βρεις και τα κατάλληλα προϊόντα. Προτίμησε κρέμες με ελαφριά σύσταση που το δέρμα απορροφάει πιο εύκολα και δεν προκαλούν ανεπιθύμητη λιπαρότητα (σε αντίθεση με τον χειμώνα που λόγω του ξηρού καιρού, την χρειάζεσαι περισσότερο).

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ