Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 προϊόντα ομορφιάς που θα σε κάνουν (ακόμα) πιο γοητευτική

Ανάδειξε την θηλυκότητά σου, έχοντας αυτά τα προϊόντα πάντα στο νεσεσέρ σου!


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρεις, καμιά φορά αρκεί ένα κατακόκκινο κραγιόν ή μια καλή μάσκαρα, για να μας δώσει αυτό το boost αυτοπεποίθησης που έχουμε ανάγκη. Είναι θαυμάσιο το γεγονός ότι ένα «απλό» προϊόν ομορφιάς μπορεί να αναδείξει την φυσική μας ομορφιά στο έπακρο, και από... κοινές θνητές, να μας κάνει θεές!

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι να νιώσουμε καλά μέσα από ένα μακιγιάζ ή ένα «καλό» μαύρισμα που προσφέρει λάμψη στο δέρμα, αλλά εγώ έχω καταλήξει ότι τα παρακάτω 4 προϊόντα ομορφιάς είναι και τα πιο κατάλληλα.

Έτσι, λοιπόν, με την βοήθεια των παρακάτω προϊόντων μπορούμε και εμείς να νιώσουμε λίγο καλύτερα με τον εαυτό μας και να αντιμετωπίσουμε την καθημερινότητά μας, με άλλη ματιά και δυναμική!

#1. Ένα highlighter

Ένα τέτοιο προϊόν που δίνει μια σχεδόν φυσική λάμψη στο πρόσωπο, αλλά μπορεί και να κάνει τα μάτια πιο μεγάλα, όταν χρησιμοποιηθεί στην εσωτερική γωνία των ματιών, είναι αυτό που θα κάνει το πρόσωπό σου, να τραβήξει αμέσως την προσοχή!

#2. Ένα κόκκινο κραγιόν

Δεν υπάρχει περίπτωση μια γυναίκα να φορέσει ένα κόκκινο κραγιόν στα χείλη και να μην δείχνει ή να νιώθει καταπληκτικά. Μην φοβάσαι να «παίξεις» με τις αποχρώσεις, καθώς και μια πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση, σαν το Lady Danger κραγιόν της MAC Cosmetics, θα σου προσφέρει ένα πιο… διασκεδαστικό αλλά και σαγηνευτικό αποτέλεσμα στις εμφανίσεις σου. Must-have προϊόν!

 

4beauty-products-to-feel-more-attractive-00.jpg

 

#3. Ένα self-tanner

Οκέι, γενικά δεν είμαι φαν των τεχνητών μαυριστικών προϊόντων, αλλά καμιά φορά είναι η λύση για να φτάσουν την αυτοπεποίθηση και τη φυσική μας ομορφιά, στα ύψη! Αρκεί, λίγο στα χέρια, τα πόδια και το πρόσωπο (για το πρόσωπο προτίμησε ένα bronzer) και θα έχεις αυτό το φανταστικό glow που έχεις και το καλοκαίρι από τον ήλιο!

 

#4. Μια μάσκαρα

Φυσικά, και χρειάζεσαι μια καλή μάσκαρα για ένα έντονο βλέμμα! Τα μάτια είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάει κανείς πάνω σου και γι’αυτό πρέπει να φροντίσεις το βλέμμα σου να είναι πάντα… ελκυστικό! Για μέγιστα αποτελέσματα, πριν εφαρμόσεις τη μάσκαρα στις βλεφαρίδες, πρόσθεσε και μια στρώση primer.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30