Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 φανταστικά hacks που θα αλλάξουν όλη την κοσμοθεωρία σου για το μακιγιάζ

Η πολυχρηστικότητα των καλλυντικών σου προϊόντων!


Κέλλυ Νόβακ

Το ήξερες ότι τα καλλυντικά σου προϊόντα έχουν… διπλή ζωή; Μα, φυσικά! Λατρεύω τους έξυπνους τρόπους που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα προϊόν ομορφιάς, πόσο μάλλον ένα για το μακιγιάζ που μπορεί να μας προσφέρει τελικά, εκπληκτικά αποτελέσματα!

Παρακάτω, λοιπόν, σου παρουσιάζω 4 φανταστικά hacks για το μακιγιάζ που σίγουρα δεν γνώριζες μέχρι τώρα και που πρόκειται να εφαρμόζεις καθημερινά, από εδώ και πέρα!

#1. Χρησιμοποίησε το μολύβι ματιών σαν primer: Απλώνοντας λίγο από το καφέ ή μαύρο μολύβι ματιών σου στο «καπάκι» του ματιού, και έπειτα την αντίστοιχη απόχρωση σκιάς ματιών, αυξάνεις την διάρκεια ζωής του μακιγιάζ σου!

#2. Το κραγιόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ρουζ: Για τις στιγμές εκείνες που χρειάζεσαι λίγο χρώμα στα μάγουλα, αλλά δεν έχεις ρουζ μαζί σου, άπλωσε (πάρα πολύ καλά) λίγο από το κραγιόν σου (ό,τι χρώμα και αν είναι). Θα λειτουργήσει ακριβώς όπως ένα κρεμώδες ρουζ!

#3. Κάνε την αγαπημένη σου σκιά ματιών glossy: Μια σκιά ματιών σε κρεμώδη υφή έχει πολύ πιο εύκολη εφαρμογή από μια σε σκόνη ή σε στερεά μορφή. Μετέτρεψε την υφή της σε κρεμώδη, προσθέτοντας λίγο από το υγρό που φοράς για να σταθεροποιηθεί το μακιγιάζ σου. Αυτό θα κάνει σούπερ creamy την σκιά, αλλά και πιο glossy για μια έξτρα δόση λάμψης.

#4. Κάνε την μαύρη σου μάσκαρα σε χρωματιστή: Θέλεις λίγο παραπάνω χρώμα στο μακιγιάζ σου αλλά δεν ξέρεις πώς να το εφαρμόσεις; Κάν’το μέσα από πολύχρωμες βλεφαρίδες! Αν δεν έχεις μια μάσκαρα με χρώμα, το μόνο που έχεις να κάνεις αφού εφαρμόσεις την κλασική σου μάσκαρα, να απλώσεις λίγη από την αγαπημένη σου χρωματιστή σκιά ματιών στις άκρες των βλεφαρίδων σου!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

CELEBS

Κομψή εγκυμονούσα η Βασιλική Τρουφάκου: Με στενό μαύρο φόρεμα με σκισίματα!

Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

ΠΑΙΔΙ

Parenting coach μοιράζεται διορατικές συμβουλές για το πώς να αναπτύξετε την αυτοεκτίμηση σε παιδιά κάτω των 5 ετών

Μέχρι την ηλικία των 5 ετών, η αυτοαντίληψη ενός παιδιού έχει ήδη αναπτυχθεί.

CELEBS

Μελίσα Μακάρθι: Ποια είναι η διάσημη κολλητή της Μέγκαν Μαρκλ;

Η ηθοποιός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για τη Δούκισσα του Σάσσεξ