Skip to main content

BEAUTY TIPS

Μήπως βάζεις το κραγιόν σου λάθος;

Τα 3 πιο συχνά λάθη που κάνουν οι γυναίκες με το κραγιόν!


Κέλλυ Νόβακ

Σίγουρα η εφαρμογή του κραγιόν, μοιάζει εύκολη υπόθεση. Παρόλα αυτά, δεν είναι. Πόσες –μα πόσες- φορές έχεις κοιτάξει τον εαυτό σου στον καθρέφτη και έχεις δει «σβησίματα» από κραγιόν στα χείλη, γραμμές γύρω από το περίγραμμα κ.ο.κ.; Αν πρέπει να αφιερώνεις πάνω από 10 λεπτά για να εφαρμόσεις το κραγιόν σου, τότε δυστυχώς κάτι κάνεις λάθος! Μην σκας πάντως, γιατί πρέπει να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη. Είναι πάρα πολλές οι γυναίκες που δυσκολεύονται με αυτό το θέμα. Καιόχι γιατί δεν έχουν τα skills, αλλά γιατί κάνουν κάποια συγκεκριμένα λάθη.

Τρία είναι τα πιο κοινά και παρακάτω θα σου τα μαρτυρήσω. Άπαξ και σταματήσεις να τα κάνεις, τότε να είσαι σίγουρη ότι η εφαρμογή του κραγιόν, θα γίνει παιχνιδάκι!

#1. Δεν ταιριάζει η απόχρωση του lip liner με αυτή του κραγιόν

Μπορεί τα ‘90s να έχουν επιστρέψει στην γκαρνταρόμπα μας, αλλά όχι και στο μακιγιάζ μας! Μόνο τότε χρησιμοποιούσαν άλλη απόχρωση lip liner και άλλη απόχρωση κραγιόν. Πρέπει να είσαι 100% σίγουρη ότι οι δύο αποχρώσεις ταιριάζουν μεταξύ τους, με σκοπό να είναι πάντα άψογο το μακιγιάζ σου.

#2. Βάζεις κραγιόν ενώ έχεις ξηρά χείλη

Γίνεται να βάλεις σωστά το κραγιόν όταν έχεις σκασμένα χείλη; Όχι, φυσικά! Φρόντισε τα χείλη σου να είναι λεία πριν εφαρμόσεις το κραγιόν. Αν δεν είναι, κάνε ένα απαλό scrub χειλιών και έπειτα ενυδάτωσέ τα με λίγο lip balm. Τότε μόνο μπορείς να εφαρμόσεις.

#3. Δεν δίνεις στο σωστό σχήμα στα χείλη

Η λάθος εφαρμογή του lip liner (ή η έλλειψή του, γενικότερα) παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στο να μην είναι άψογο το κραγιόν σου. Πρέπει, λοιπόν, να ξεκινάς από την κορυφή των χειλιών και να συνεχίζεις προς το υπόλοιπο περίγραμμα. Σημαντικό είναι να μην σχεδιάζεις το περίγραμμα πιο πάνω από τα χείλη σου, ούτε πιο κάτω. Τέλος, φρόντισε να μην κάνεις έντονη την γραμμή του περιγράμματος, καθώς όταν το κραγιόν φύγει μετά από λίγες ώρες, στα χείλη σου θα φαίνεται μόνο η έντονη γραμμή του lip liner!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30