Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να χαρίσεις στο σώμα σου το τέλειο περίγραμμα

Ο πλαστικός χειρούργος Χρήστος Μεγαπάνος μας ενημερώνει για την νέα επαναστατική μέθοδο Vaser!


Κέλλυ Νόβακ

Η άνοιξη είναι η τέλεια περίοδος ώστε να προετοιμάσουμε το σώμα νας και να το δούμε επιτέλους έτσι όπως το ονειρευόμαστε για το καλοκαίρι: καλλίγραμμο και συμμετρικό. Οι αμέτρητες προσπάθειες στα γυμναστήρια το χειμώνα δεν ευδοκίμησαν, γιατί ξέρουμε όλες ότι το τοπικό πάχος κάθεται στα σημεία όπου χαλούν την αρμονική εικόνα στο σώμα μας όπως ψωμάκια, πλαϊνά της μέσης, κοιλιά κ.α.

Νο worries, για σήμερα σου έχω καλά νέα! Υπάρχει λύση και μάλιστα άμεση! Ρωτήσα σχετικά τον ειδικό Πλαστικό Χειρουργό Χρήστο Μεγαπάνο ο οποίος μας προτείνει τη μέθοδο της λιπογλυπτικής με Vaser.

Τι είναι η λιπογλυπτική με Vaser;

Είναι μία ήπιας μορφής λιποαναρρόφηση με υπερήχους όπου η ενέργεια των υπερήχων αυτών διοχετεύεται στα λιποκύτταρα τα οποία δισπώνται, το λίπος υγροποιείται και με τη βοήθεια μιας μικροκάνουλας γίνεται αναρρόφηση.

vaser-method-01.jpg

Γιατί να επιλέξω λιπογλυπτική με Vaser;

• Αν επιθυμείτε μία αρμονική εικόνα στο σώμα σας.

• Αν είστε κοντά στο επιθυμητό σας βάρος.

• Αν συσσωρεύετε τοπικά περιττό λίπος όπως ψωμάκια, κοιλιά,πλαϊνά της μέσης κ.α.

• Αν θέλετε να επιστρέψετε άμεσα στης καθημερινές σας δραστηριότητες.

Προλαβαίνω για το καλοκαίρι εάν κάνω τώρα λιπογλυπτική με Vaser;

Η λιπογλυπτική με Vaser είναι μία επέμβαση που μπορεί να πραγματοποιηθεί όλο το χρόνο και δεν έχει εποχή. Τα αποτελέσματα στο σώμα ξεκινούν να φαίνονται σε ένα μήνα μετά την επέμβαση και το τελικό αποτέλεσμα σε το βλέπουμε σε 4-6 μήνες. Οπότε είναι μία τέλεια περίοδος ώστε να πετύχουμε ένα καλλίγραμμο σώμα για το καλοκαίρι.

Η λιπογλυπτική με Vaser χρειάζεται ολική νάρκωση;

Η λιπογλυπτική με Vaser ουσιαστικά είναι μικροεπέμβαση και γίνεται μόνο με τοπική αναισθησία, έχει εύκολη ανάρρωση και επιστρέφετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Χαλαρώνει το δέρμα μετά από αυτή την επέμβαση;

Το Vaser είναι ουσιαστικά μία μέθος ήπιας λιπογλυπτικής οπότε αφαιρείτε περιορισμένη ποσότητα λίπους. Παρ’όλα αυτά η ελαστικότητα και η ποιότητα του δέρματος διαφέρει σε κάθε σώμα οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις συνίσταται μία σειρά λίγων συνεδριών μεσοθεραπείας για σύσφιξη, αφού ολοκληρωθεί η αποθεραπεία. Με αυτή τη διαδικασία επιτυγχάνεται ένα σώμα σμηλεμένο και σφριγηλό.

Η επέμβαση αυτή αφήνει ουλές στο σώμα;

Κατά τη διαδικασία της αναρρόφησης του λίπους ο γιατρός τοποθετεί στο επιθυμητό σημείο μια μικροκάνουλα, Θα υπάρχουν τρία μικροσκοπικά σημάδια μόνο στα σημεία εισόδου τα οποία καλύπτονται από τα ρούχα, ενώ υπάρχει και το fraxel το οποίο βοηθάει στη απάλεινση των σημαδιών.

Πόσο κοστίζει μία τέτοια επέμβαση;

Η λιπογλυπτική με Vaser είναι πολύ διαχειρίσιμη οικονομικά σε σχέση με τις υπόλοιπες χειρουργικές επεμβάσεις και κοστολογείται ανάλογα με την περιοχή ή τις περιοχές που έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Επίσης αυτό που πρέπει να γνωρίζουμε είναι ότι πρόκειται για χειρουργείο οπότε έχουμε έξοδα αναισθησιολόγου και κλινικής.

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός