Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τα καλύτερα tips για όλους τους τύπους μαλλιών

Από εδώ και πέρα, θα έχεις πάντα λαμπερά και υγιή μαλλιά!


Κέλλυ Νόβακ

Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει λαμπερά, μακριά και υγιή μαλλιά; Όλες φυσικά! Εσύ όμως είσαι σίγουρη πως δίνεις στα μαλλιά σου την απαραίτητη φροντίδα και περιποίηση που χρειάζονται;

Αν όχι, no worries! Γιατί σήμερα, ο hairstylist του Wash & Go, Δημητριανός Χατζαντώνης, μοιράζεται μαζί μας πολύτιμες συμβουλές φροντίδας για όλους τους τύπους μαλλιών! Πάμε να τις δούμε;

5typesofhair_000.jpg

O hairstylist Δημητριανός Χατζαντώνης

 Αν έχεις κανονικά μαλλιά

5typesofhair_02.jpg

«Μην νομίζετε πως οι γυναίκες με κανονικά μαλλιά δεν έχουν ανάγκες. Για να διατηρηθούν τα μαλλιά δυνατά και λαμπερά θα πρέπει να αποφεύγεται η χρήση προϊόντων με βαριά σύνθεση που καταλήγουν να βαραίνουν τα μαλλιά αντί να τα αναζωογονήσουν. Προτιμήστε προϊόντα με φυσικά συστατικά όπως το νέο Wash & Go για κανονικά μαλλιά με εκχυλίσματα χαμομηλιού.  Το χαμομήλι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ικανότητες θα σας δώσει λάμψη, ενυδάτωση και φυσικό όγκο. Και φυσικά δεν παραλείπουμε ποτέ το αντίστοιχο conditioner Wash & Go για μεγαλύτερη απαλότητα.»

Αν έχεις λιπαρά μαλλιά

5typesofhair_03.jpg

«Πολλές γυναίκες παραπονιούνται για τα λιπαρά μαλλιά αλλά ευτυχώς υπάρχουν λύσεις αντιμετώπισης του προβλήματος. Πριν το λούσιμο η συμβουλή μου είναι να δημιουργήσετε «αφροποίηση», σε στεγνά μαλλιά με σκέτο σαμπουάν και έπειτα περάστε στο κανονικό λούσιμο. Το Wash & Go για λιπαρά μαλλιά περιέχει εκχύλισμα βοτάνων, γνωστά για τις ιδιότητες που έχουν να εξομαλύνουν και να διατηρούν τη φυσική ισορροπία της τρίχας. Τα μαλλιά σας διατηρούνται για περισσότερο χρόνο καθαρά και ανάλαφρα!»

Αν έχεις ταλαιπωρημένα μαλλιά

5typesofhair_04.jpg

«Τα συχνά κουρέματα βοηθούν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά ώστε να φαίνονται πιο υγιή και πιο μακριά καθώς αποφεύγεται το σπάσιμο και η ψαλίδα που κάνουν τις τρίχες λεπτότερες στις άκρες. Επίσης σημαντικό είναι να προσέχουμε πολύ και τη διατροφή μας. Τρόφιμα που περιέχουν πρωτεΐνη ή το αβοκάντο και οι ξηροί καρποί ενδυναμώνουν την τρίχα. Ιδανικό για τα ταλαιπωρημένα μαλλιά είναι το Wash & Go σαμπουάν & conditioner με βούτυρο καριτέ γνωστό για τις έξτρα θρεπτικές του ιδιότητες και την προστατευτική του δράση. Επαναφέρει τη ζωντάνια την απαλότητα και δύναμη σε φθαρμένα μαλλιά θρέφοντάς τα σε βάθος και ενισχύοντας τα από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.»

Αν έχεις βαμμένα μαλλιά

5typesofhair_05.jpg

«Αν έχετε βαμμένα μαλλιά, μετά από κάθε λούσιμο να ξεβγάζετε τα μαλλιά με παγωμένο νερό το οποίο βοηθά να κλείσουν τα λέπια της τρίχας διατηρώντας έτσι το χρώμα για περισσότερο διάστημα. Φυσικά το σαμπουάν & conditioner του Wash & Go με τις 5 δράσεις του βοηθάει στην προστασία του χρώματος, το κάνει πιο έντονο και με μεγαλύτερη διάρκεια, ενώ προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, αφήνοντας τα μαλλιά απαλά και λαμπερά.»

Αν έχεις θαμπά / άτονα μαλλιά

5typesofhair_06.jpg

«Οι ιδιότητες του μελιού είναι ευεργετικές για τα θαμπά και άτονα μαλλιά καθώς επαναφέρει τα ποσοστά υγρασίας και απαλότητας επανορθώνοντας τις φθορές στην τρίχα. Επίσης, τα άτονα μαλλιά δείχνουν αμέσως πιο ζωντανά, όταν δώσετε περισσότερο όγκο στις ρίζες κατά τη διάρκεια του στεγνώματος. Το νέο Wash & Go με εκχύλισμα μελιού έχει δημιουργηθεί ειδικά για θαμπά/άτονα μαλλιά. Η σύνθεσή του μαλακώνει και στρώνει την επιφάνεια της τρίχας, ενισχύοντας την αντανάκλαση του φωτός και αφήνοντας τα μαλλιά ιδιαίτερα λαμπερά και μεταξένια.»

 

 

 

https://www.instagram.com/p/BPxUACGFthL/?taken-by=washandgogreece

 

 

Και μην ξεχάσεις να επισκεφθείς την ιστοσελίδα www.mylifemyshampoo.gr της νέας καμπάνιας του Wash & Go ‘’My Life My Shampoo’’.

Η νέα ενέργεια έχει ως σκοπό να μας υπενθυμίσει τη σημασία των απλών και καθημερινών στιγμών. Μέσα από αυτό το microsite θα εγκαινιαστούν 5 διαφορετικές θεματικές ενότητες, με τις οποίες ταυτιζόμαστε όλοι: Keeping Fit, Work Moments, Family Time, Relax, Moments with friends. Το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας  η υπέροχη Demy αλλά και οι υπόλοιποι ambassadors Ελιάνα Χρυσικοπούλου, Λαβίνια Σταθάκη και Δημήτρης Αλεξάνδρου, μοιράζονται προσωπικές τους στιγμές σχετικές με τις θεματικές ενότητες, και σε καλούν να ανεβάσεις τις δικές σου φωτογραφίες! Ανεβάζοντας τις δικές σου φωτογραφίες από τις αγαπημένες σου καθημερινές συνήθειες είτε στο www.mylifemyshampoo.gr ,είτε στο Instagram χρησιμοποιώντας τα hashtags #mylifemyshampoo, #washandgogreece λαμβάνεις μέρος σε διαγωνισμό με μοναδικά δώρα ενώ παράλληλα στηρίζεις ενεργά τον ξενώνα «Ελαία» των Γιατρών του Κόσμου για ασυνόδευτα παιδιά πρόσφυγες.

Το Wash & Go, καλύπτοντας τις ανάγκες των μαλλιών τόσο για τη γυναίκα, τον άνδρα αλλά και ολόκληρη την οικογένεια, έχει καταφέρει να γίνει το αγαπημένο shampoo brand που συνοδεύει τις καθημερινές μας στιγμές!

Ακολούθησε το Wash & Go στα social media

Facebook: 

 

https://www.facebook.com/Wash-Go-Greece-1689571251280048/?ref=br_rs

 

 

Instagram: https://www.instagram.com/washandgogreece/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30