Skip to main content

BEAUTY TIPS

5 hacks για το νυφικό μακιγιάζ

Για να έχεις άψογο μακιγιάζ την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου!


Κέλλυ Νόβακ

Οκέι, το… δύσκολο κομμάτι το βρήκες: τον έρωτα της ζωής σου! Συγχαρητήρια! Και σου έκανε και πρόταση γάμου! Φανταστικά! Πρέπει λοιπόν, να οργανώσεις τον γάμου σου… Μήπως τελικά αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι; Γιατί υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που πρέπει να είναι τέλεια την ημέρα εκείνη. Ένα από αυτά (και από τα πιο βασικά), η εμφάνισή σου!

Και καλά, πες το βρήκες το νυφικό που θα φορέσεις. Με το μακιγιάζ τι γίνεται; Γιατί το μακιγιάζ είναι άκρως σημαντικό να είναι αψεγάδιαστο την ημέρα εκείνη, αλλά και να «αντιπροσωπεύει» την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.

Γι΄αυτό κι εγώ θέλω να κάνω την ζωή σου πιο εύκολη. Παρακάτω σου εκμυστηρεύομαι 5 σούπερ βοηθητικά hacks για το νυφικό μακιγιάζ. Αυτά τα hacks μπορείς να κάνεις και μόνη σου, ειδικά αν δεν έχεις επιλέξει έναν επαγγελματία μακιγιέρ για να σε βάψει.

#1. Βάλε λίγη πούδρα (πριν εφαρμόσεις την μάσκαρα) στις βλεφαρίδες αν δεν θέλεις να βάλεις ψεύτικες. Είναι η καλύτερη εναλλακτική λύση που θα κάνει τις βλεφαρίδες να δείχνουν μεγάλες.

#2. Προτίμησε ένα κρεμώδες ρουζ την ημέρα εκείνη για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα αλλά κυρίως για μια πιο εύκολη εφαρμογή.

#3. Το highlighter δεν κάνει μόνο για το δέρμα. Χρησιμοποίησέ το και στα χείλη αναμειγνύοντας λίγο υγρό highlighter με το lip gloss ή το κραγιόν σου. Τα χείλη σου θα δείχνουν καταπληκτικά!

#4. Κάνε τα μάτια σου να δείχνουν πιο μεγάλα και πιο «καθαρά» χρησιμοποιώντας ένα λευκό μολύβι ματιών και βάφοντας την εσωτερική τους γωνία.

#5. Για να μην δείχνει λιπαρό το δέρμα αλλά λαμπερό, μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις μια settling πούδρα. Έτσι το μακιγιάζ σου θα παραμείνει και σταθερό και δεν θα γυαλίζει. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.