Skip to main content

BEAUTY TIPS

Tα απόλυτα «γιατροφόσια» για την ομορφιά περιλαμβάνουν βατόμουρα

Γιατί πρέπει να τα συμπεριλάβεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου;


Κέλλυ Νόβακ

Ξέρω ότι έχεις πολλούς λόγους να αγαπάς το καλοκαίρι και ένας από αυτούς, είναι η μεγάλη ποικιλία που υπάρχει στα φρούτα. Ένα από τα φρούτα που ευδοκιμούν αυτή την εποχή και τα οποία λατρεύουμε να τρώμε, είναι τα λαχταριστά βατόμουρα.

Τα βατόμουρα, πέρα από γευστικά, είναι φρούτα γεμάτα με πρωτεΐνες και αντιοξειδωτικά στοιχεία, κάτι που τα καθιστούν κατάλληλα και για την περιποίηση του δέρματος και των μαλλιών. Οι βιταμίνες Α, Κ και C που περιλαμβάνουν, είναι ιδανικά για τα ενσωματώσεις σε μάσκες για το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα!

#1. Scrub για το σώμα

Λιώσε 2/3 της κούπας βατόμουρα και πρόσθεσε 4 κ.σ μέλι και 4 κ.σ κρυσταλλική ζάχαρη. Άπλωσε στο σώμα κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

#2. Μάσκα μαλλιών

Λιώσε σε ένα μπολ μερικά σμέουρα και βατόμουρα. Πρόσθεσε λίγο νερό και άπλωσε σε βρεγμένα μαλλιά για 15 λεπτά. Ξέπλυνε με νερό και λούσε τα μαλλιά σου με σαμπουάν. Θα είναι σούπερ μαλακά και ενυδατωμένα!

#3. Αντιγηραντική μάσκα

Τα βατόμουρα είναι αντιοξειδωτικά και περιλαμβάνουν βιταμίνες Α και Κ που προλαμβάνουν την γήρανση. Ανακάτεψε μερικά βατόμουρα, λίγο μέλι και γιαούρτι σε ένα μπολ (φρόντισε να μην είναι πολύ ρευστό το μείγμα) και άπλωσε στο πρόσωπο. Άφησε για 10-15 λεπτά και ξέπλυνε με χλιαρό νερό.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.