4 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα του γυμναστηρίου σου - AllYou.gr

Search

4 προϊόντα ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπουν από την τσάντα του γυμναστηρίου σου

Ω ναι, δεν πρέπει να έχεις μέσα μόνο ρούχα...

12 Ιουλίου 2017

Είτε μόλις γράφτηκες στο γυμναστήριο, μπας και προλάβεις να κάψεις μερικές θερμίδες πριν βγεις στην παραλία, είτε είσαι αφοσιωμένη χρόνια τώρα στην αγαπημένη σου γυμναστική, δεν έχει σημασία. Γιατί το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και στις δύο περιπτώσεις. Θα ιδρώσεις, θα κουραστείς, θα εξαντληθεί ο οργανισμός σου. Αυτό έχει σαφώς και αντίκτυπο στην υγεία της επιδερμίδας σου.

Είναι σημαντικό λοιπόν, να βρεις έναν τρόπο να συμπεριλάβεις την ρουτίνα ομορφιάς σου και μετά από ένα έντονο workout. Δεν χρειάζεται να ακολουθήσεις την ίδια ακριβώς ρουτίνα που κάνεις κάθε πρωί ή βράδυ. Αρκεί να έχεις τα κατάλληλα προϊόντα ομορφιάς στην τσάντα σου και όλα καλά!

#1. Μαντηλάκια ντεμακιγιάζ

Ο μεγαλύτερος αντίπαλός σου όταν ιδρώνεις είναι τα «σπασίματα» που δημιουργούνται στο πρόσωπο από το μακιγιάζ. Φρόντισε να το αφαιρείς πριν ή μετά την γυμναστική.

#2. Καθαριστικό προσώπου

Μετά την γυμναστική μαζεύονται βακτήρια στο πρόσωπο είτε λόγω του ότι υπάρχουν στην ατμόσφαιρα, είτε επειδή ακουμπάς το πρόσωπο στο στρώμα ή τα χέρια σου στο πάτωμα και μετά στο πρόσωπο. Πλύνε το πρόσωπό σου με ένα καθαριστικό προσώπου και όλα καλά!

#3. Ενυδατική κρέμα

Όσο περισσότερο ιδρώνεις, τόση περισσότερη «υγρασία» αποβάλλεις από την επιδερμίδα σου. Πρέπει να την αντικαταστήσεις με μια ενυδατική κρέμα.

#4. Αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια

Οκέι, μπορεί να ακουστεί λίγο υπερβολικό αλλά είναι αποτελεσματικό. Υπάρχει τόσος κόσμος στο γυμναστήριο που χρησιμοποιεί τα στρώματα και τα όργανα που χρησιμοποιείς και εσύ. Είναι πολύ εύκολο λοιπόν, να μεταφερθούν βακτήρια στην επιδερμίδα σου. Σκουπίζοντας όμως για π.χ. λίγο το στρώμα του πιλάτες πριν ξεκινήσει το μάθημα με ένα αντιβακτηριδιακό μαντηλάκι, θα είσαι πιο σίγουρη ότι δεν θα μεταφερθεί τίποτα στο πρόσωπό σου!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Συντάκτης