Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να ανοίξω το χρώμα των μαλλιών μου

Πώς να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου χωρίς να πας στο κομμωτήριο



Αφού πέρασε τους τελευταίους μήνες, κάνοντας διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς με τους φίλους της, η Lea Michele επέστρεψε στην βάση της. Και για να μην την πιάσουν τα “summer blues”, είπε να κάνει μια άκρως καλοκαιρινή αλλαγή στα μαλλιά της!

Θέλοντας να αναδείξει την ηλιοκαμένη επιδερμίδα που απέκτησε κατά την διάρκεια των διακοπών της, είπε να ανοίξει τα καστανά της μαλλιά! Πρόσθεσε λοιπόν στο look της μερικές ανοιχτόχρωμες ανταύγειες!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Michele δοκιμάζει ένα τέτοιο στιλ στα μαλλιά της. Υιοθέτησε παρόμοιο look, πέρσι, με πιο θερμές όμως, αποχρώσεις.

Όπως και να έχει, αυτό το look της πάει πολύ! Και σίγουρα, τα beach waves που έχει επιλέξει να συνδυάσει τις ανταύγειες της, αναδεικνύουν απόλυτα το νέο της χρώμα.

https://www.instagram.com/p/BWbp6l1BYtK/

Για να αποκτήσεις και εσύ παρόμοιο look με της Michele, δεν χρειάζεται να πας απαραίτητα στο κομμωτήριο! Μπορείς και εσύ μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να ανοίξεις μόνη σου, το χρώμα των μαλλιών σου. Παρακάτω σου προτείνω 2 αποτελεσματικούς τρόπους!

#1. Χαμομήλι

Παλιά και αποτελεσματική μέθοδος. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να βάλεις 4 φακελάκια τσάι από χαμομήλι σε 2 κούπες νερό και να τα βράσεις. Άφησε τα φακελάκια μέσα στο νερό, μέχρι να κρυώσει πολύ καλά το τσάι. Έπειτα αφαίρεσε τα φακελάκια και άπλωσε το κρύο τσάι σε νωπά μαλλιά, αφού τα έχεις λούσει και έχεις εφαρμόσει το conditioner. Αφού ρίξεις το τσάι στα μαλλιά μην το ξεπλύνεις. Άφησε μέχρι να στεγνώσουν τελείως. Το χαμομήλι θα «λειτουργεί» όσο τα μαλλιά σου στεγνώνουν.

Αν τα μαλλιά σου είναι πολύ σκούρα, τότε βάλε περισσότερα φακελάκια τσαγιού στο νερό και άφησέ τα να βράσουν 20 με 30 λεπτά.

#2. Leave-in σπρέι για ξάνοιγμα

Χρησιμοποίησε ένα ειδικό προϊόν ξανοίγματος σε μορφή σπρέι η gel. Τέτοιου είδους προϊόντα μαλλιών λειτουργούν είτε με την θερμότητα από το πιστολάκι, είτε με τον ήλιο. Εφάρμοσε λοιπόν, ένα τέτοιο προϊόν σε νωπά μαλλιά και είτε βγες στον ήλιο ή απλά στέγνωσε με το σεσουάρ μαλλιών.

leamichele_highlights_02.jpgΑγαπημένο και αποτελεσματικό προϊόν είναι το Casting Sunkiss Tropical της L’Oreal Paris. Δρα γρήγορα (σε διάστημα μόλις 2 εβδομάδων) και ανοίγει τα μαλλιά μέχρι και δύο τόνους!

Σημείωση: το προϊόν δεν λειτουργεί σε βαμμένα μαλλιά και έχει μόνιμο αποτέλεσμα μέχρι να μακρύνουν και πάλι. 

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου όταν πάσχεις από ακμή

Οι κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για να αποφύγεις τον τραυματισμό του δερματικού φραγμού και τις μολύνσεις.

BEAUTY TIPS

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις τη ρετινόλη;

Το ενεργό συστατικό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα έχει και αυστηρές οδηγίες χρήσης.

BEAUTY TIPS

Με τη δύναμη της ντομάτας: μια νόστιμη συνταγή σούπας που τονώνει το δέρμα

Πώς να την φτιάξετε και γιατί θα κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…

SELF-LOVE

Πώς να αποφύγεις την… ψυχολογική αποφυγή;

Συνέχισε να διαβάζεις, αν συνηθίζεις να αποφεύγεις πράγματα που σου προκαλούν δυσφορία ή άγχος;