Πώς να σιγουρέψεις ότι τα πινέλα του μακιγιάζ σου είναι καθαρά - AllYou.gr

Search

Πώς να σιγουρέψεις ότι τα πινέλα του μακιγιάζ σου είναι καθαρά

Μια και καλή, τι πρέπει να κάνεις για να τα διατηρείς πάντα καθαρά!

12 Σεπτεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Είμαι σίγουρη ότι μέχρι τώρα, γνωρίζεις την σημαντικότητα του να έχεις τα πινέλα του μακιγιάζ σου καθαρά. Ένα βρώμικο πινέλο είναι η «πηγή» των βακτηριών, μικροβίων και βλαβερών ελαίων, όλα τα οποία είναι λόγοι που το δέρμα σου είναι θαμπό και έχει σπυράκια.

Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν, για να είσαι σίγουρη ότι είναι καθαρά; Όλα τα ερωτήματα σου λύνω σήμερα!

#1. Καθάριζέ τα συχνά

Όλα ξεκινάνε από το πόσο καθαρά έχεις τα πινέλα σου. Είναι σημαντικό λοιπόν, να τα καθαρίζεις (είτε με σαμπουάν ή με ένα γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ) τουλάχιστον 2-3 φορές τον μήνα.

#2. Αφαίρεσε τα μικρόβια

«Πακέτο» με την διαδικασία του καθαρισμού έρχεται και η… αποστείρωσή τους! Τι σημαίνει αυτό; Αφού τα πλύνεις ή στο ενδιάμεσο του καθαρισμού τους, για να αποτρέψεις από τα μικρόβια να συσσωρευτούν πάνω στα πινέλα, είναι σημαντικό να τα ψεκάσεις με ένα αντιβακτηριδιακό σπρέι. Εναλλακτικά μπορείς να τους ρίξεις μερικές σταγόνες καθαρό οινόπνευμα.

#3. Αποθήκευσε σωστά

Τελικό στάδιο έχει η αποθήκευση. Είναι σημαντικό να τα έχεις σε ένα σημείο που δεν μαζεύεται βρωμιά ή σκόνη. Για π.χ. αν τα έχεις στο κάτω μέρος του νεσεσέρ σου, τότε αυτό παραμένει να είναι απαγορευτικό σημείο για να τα αποθηκεύσεις μιας και μαζεύεται εύκολα βρωμιά από τα υπόλοιπα προϊόντα ομορφιάς. Γι’ αυτό αποθήκευσέ τα σε ένα τσαντάκι μόνα τους, το οποίο κλείνει καλά.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!
Подробнее на сайте: http://miratalk.com/https://qualcomp.ruhttps://ducauto.ruhttps://comphitech.ru
https://houseleux.ruhttps://computertip.ruhttps://houserich.ru
https://leorealty.ruhttps://queauto.ru
https://teocreditus.ruGo to top of pagehttps://boldomstroi.ruhttps://holdcomputer.ruhttps://leostroi.ru https://elcomputer.ruhttps://sedoauto.ru