Τι κάνουν τα μοντέλα και παραμένουν τόσο λαμπερά κατά την διάρκεια των Fashion Weeks; - AllYou.gr

Search

Τι κάνουν τα μοντέλα και παραμένουν τόσο λαμπερά κατά την διάρκεια των Fashion Weeks;

Τα hacks για να είναι πάντα… absolutely fabulous!

18 Σεπτεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Μιας και είναι κυριολεκτικά η δουλειά τους να είναι πάντα όμορφες και με λαμπερή επιδερμίδα, δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει, ότι τα μοντέλα γνωρίζουν ένα-δυο πραγματάκια παραπάνω, όσον αφορά την περιποίηση του προσώπου!

Έτσι, λοιπόν, όταν αυτά τα μοντέλα, τα οποία είναι ιδιαιτέρως πολυάσχολα αυτό τον καιρό, λόγω του λεγόμενου Fashion Month, αποκαλύπτουν τα επτασφράγιστα μυστικά τους για το πώς διατηρούνται λαμπερά, είναι εύλογο να θέλουμε να μάθουμε ποια είναι αυτά!

Μέσα από δηλώσεις που έχουν κάνει, εγώ επέλεξα τα καλύτερα και στα παρουσιάζω παρακάτω!

Γιαούρτι για τις σακούλες κάτω από τα μάτια

Η Daniela Aciu χρησιμοποιεί γιαούρτι για τα πρησμένα μάτια, που προκαλούνται συχνά από τα jet-legs.

«Επειδή ταξιδεύω πολύ, έχω σακούλες κάτω από τα μάτια. Καμιά φορά, χρησιμοποιώ κατευθείαν γιαούρτι, εφαρμόζοντάς το με το πίσω μέρος ενός κρύου κουταλιού και το οποίο αφήνω για 5 λεπτά πάνω στα μάτια. Μετά πλένω το πρόσωπό μου. Είναι τόσο καλό. Υπάρχει κάτι με τα προβιοτικά, το γιαούρτι και το κρύο που με βοηθάει πολύ.»

Πολύ ενυδάτωση

Η Manon Valentin δεν χρειάζεται να ρίξει νερό στο πρόσωπο πριν βγει στην πασαρέλα –όπως κάνουν όλα τα μοντέλα.

«Εφαρμόζω 5 διαφορετικά πράγματα στο πρόσωπό μου, το πρωί. Πλένω το πρόσωπό μου, βάζω ένα έλαιο ομορφιάς, βάζω ενυδατική, περιμένω και μετά βάζω και άλλη ενυδατική. Μια φορά την εβδομάδα, κάνω απολέπιση, εκτός αν είναι περίοδος του Fashion Week, οπότε κάτω απολέπιση, 2 φορές την εβδομάδα. Δεν πίνω αλκοόλ και δεν καπνίζω. Προσέχω πολύ την επιδερμίδα μου

Λαμπερό δέρμα

Η Katie Gallagher χρησιμοποιεί την πιο εύκολη diy brightening μάσκα προσώπου για να προσφέρει λάμψη στο δέρμα της!

«Παίρνω μερικές φράουλες, τις λιώνω με λίγο μέλι και τις τρίβω στο πρόσωπό μου. Αυτό φωτίζει την επιδερμίδα και την νιώθω τόσο απαλή και τόσο φρέσκια. Επίσης, μυρίζει τέλεια!»

Απολέπιση στην μύτη

Μπορεί εμείς να κάνουμε απολέπιση μόνο στο πρόσωπο, αλλά το μοντέλο Sanne Vloet κάνει και στην μύτη!

«Άμα ταξιδεύω ή θέλω ένα φυσικό scrub, χρησιμοποιώ λίγο ελαιόλαδο και ζάχαρη για την μύτη μου, ειδικά όταν είναι ξηρό το δέρμα. Το ελαιόλαδο βοηθάει την επιδερμίδα να ενυδατωθεί και η ζάχαρη κάνει την απολέπιση. Μου αρέσει επειδή είναι πολύ φυσική αυτή η συνταγή και δεν υπάρχει άρωμα ή άλλα υλικά μέσα σε αυτή.»Ακολούθησε το allyou στο Instagram!