Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 tips ομορφιάς που θα σε κάνουν να γεμίσεις με αυτοπεποίθηση

Όλες αναζητούμε ένα boost αυτοπεποίθησης και τώρα το λαμβάνουμε από τον κόσμο της ομορφιάς!


Κέλλυ Νόβακ

Μία γυναίκα μπορεί να αποκτήσει αυτοπεποίθηση από πολλά πράγματα: από ένα επίτευγμα στην δουλειά της, από το να βελτιώσει κάτι πάνω της, από το να την προσέξει ένας άνδρας, από πολλά.

Και ναι, ενώ μπορεί καμιά φορά αυτά να είναι πράγματα που να φαίνεται ότι «γλείφουν» τις πληγές των ανασφαλειών μας, είναι τελικά μικρά πράγματα σαν αυτά, που μας δίνουν ένα μικρό, έστω μικρό, boost αυτοπεποίθησης.

Η ομορφιά, λοιπόν, έχει και αυτή ένα μικρό ρόλο σε αυτό. Αν σκεφτείς, ότι είναι το πάθος, η έμπνευση για πολλές γυναίκες, γενικότερα το να περιποιηθούμε τον εαυτό μας είναι σίγουρα κάτι που μας προσφέρει χαρά, ικανοποίηση, άρα και αυτοπεποίθηση.

Σίγουρα, η αυτοπεποίθηση προέρχεται από κάτι πολύ πιο βαθύ από ένα σετ τέλειες ψεύτικες βλεφαρίδες ή το τέλειο bronzer, αλλά λίγη… καλοπέραση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

Και αυτό είναι το νόημα εδώ. Να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και φροντίζοντάς τον να νιώσεις καλύτερα, πιο όμορφη και σίγουρα πιο λαμπερή –inside out!

#1. Χρησιμοποίησε ένα jade roller

Παρμένο από την κινέζικη ρουτίνα ομορφιάς (χρησιμοποιείται στην Κίνα εδώ και αιώνες από τις γυναίκες), το jade roller είναι ένα τέλειο εργαλείο για να χρησιμοποιείς όταν νιώθεις το πρόσωπό σου πρησμένο. Αυτό επίσης, βοηθάει στο να κυκλοφορήσει καλύτερα το αίμα, κάνοντας τα δέρμα πιο υγιές.

#2. Βρες μία ρουτίνα ομορφιάς

Μία όμως που να σου ταιριάζει και την οποία να θέλεις να ακολουθείς σε καθημερινή βάση. Για π.χ. ένα face mist ή toner για το πρόσωπο πριν την εφαρμογή της ενυδατικής, δίνει πάντα ένα boost στο πρόσωπο και την αυτοπεποίθησή σου!

#3. «Παίξε» με τα μάτια

«Τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής», λέει ο λαός. Οπότε το να δημιουργήσεις ένα ευφάνταστο μακιγιάζ ματιών ή ακόμα και ένα «απλό», διαχρονικό cat-eye μακιγιάζ θα κάνει μεγάλη διαφορά στο να φανούν τα μάτια σου πιο μεγάλα, πιο «ξύπνια», άρα και να πάρεις και εσύ λίγη αυτοπεποίθηση!

#4. Χαμογέλα

Τα χαμογελαστά κορίτσια είναι και τα πιο όμορφα οπότε φρόντισε να χαμογελάς όσο περισσότερο μπορείς!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.