Skip to main content

BEAUTY TIPS

Δεν χρειάζεσαι ψευτο-extensions για να δείχνουν τα μαλλιά σου πλούσια

Εύκολοι τρόποι για να δώσεις όγκο στα μαλλιά σου, χωρίς να τα ταλαιπωρείς!


Κέλλυ Νόβακ

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι είμαι diy junkie. Μου αρέσουν πολύ τα «γιατροσόφια» με φυσικά υλικά που κάνω στο σπίτι μου, για τα μαλλιά μου, το πρόσωπό μου κτλ. Και η αλήθεια είναι ότι κάποιες συνταγές, έχουν κάνει πολύ καλό στα καμένα-από-το-ντεκαπάζ μαλλιά μου. Παρόλα αυτά, ξέρω ότι καμιά φορά, δεν αρκεί μια all natural μάσκα, για να να δείχνουν τα μαλλιά μου πλούσια και υγιή.

Χωρίς κάποια ιδιαίτερη τεχνική ή τρικ, υπάρχουν εύκολοι τρόποι που μπορούμε να κάνουμε στα τα μαλλιά μας και να αποκτήσουν τον επιθυμητό όγκο, χωρίς φυσικά, να τα ταλαιπωρήσουμε!

#1. Κούρεψε τα μαλλιά σου σε layers. Έτσι, θα δείχνουν πιο ογκώδη όταν τα στεγνώνεις.

#2. Εφάρμοσε conditioner μόνο στις άκρες. Το conditioner έχει την τάση να «βαραίνει» την τρίχα, οπότε εφαρμόζοντας μόνο στις άκρες και θρέφεις την τρίχα, ενώ τα μαλλιά αποκτούν όγκο.

#3. Εφάρμοσε μια πούδρα για όγκο. Nαι, υπάρχει «πούδρα» μαλλιών που είναι για όγκο και θέλω να σου πω ότι είναι καταπληκτική! Ψεκάζεις την πούδρα σε νωπά μαλλιά στην ρίζα και, τα μαλλιά σου θα γίνουν… «αφάνα»!

#4. Πες «όχι» στο σίδερο μαλλιών. Ναι μπορεί να ισιώνει άψογα τα μαλλιά σου, αλλά δεν προσφέρει όγκο. Προτίμησε ένα σεσουάρ για τα μαλλιά, για να τα στεγνώσεις ή να τα ισιώσεις, χρησιμοποιώντας μία παχιά βούρτσα όσο τα χτενίζεις που θα δώσει σίγουρο όγκο στα μαλλιά.

#5. Πειραματίσου με τους αφρούς μαλλιών. Προσωπικά, έχω δοκιμάσει πολλά διαφορετικά προϊόντα, αλλά όταν βρήκα αυτόν τον αφρό που ταιριάζει άψογα στον τύπο μαλλιών μου, είδα διαφορά. Ένας αφρός που προσφέρει όγκο λοιπόν, πριν στεγνώσεις τα μαλλιά σου (είτε φυσικά, είτε με σεσουάρ), θα τα κάνει να δείχνουν πλούσια!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30