Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τα μυστικά των μοντέλων για τέλειο δέρμα

Συνήθειες που μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ, ώστε να λάμπεις!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι η δουλειά τους να τους… πειράζουν συνέχεια τα μαλλιά και να τους δοκιμάζουν ακόμα και το πιο περίεργο μακιγιάζ! Παρόλα αυτά, ακόμη και αν δεν έχουν τίποτα πάνω στο δέρμα τους, ούτε ίχνος μακιγιάζ, το δέρμα τους είναι λαμπερό και φρέσκο!

Μα, τι κάνουν λοιπόν, αυτά τα μοντέλα και παρόλες τις… δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλουν τα δέρματα τους, έχουν τελικά τέλεια επιδερμίδα;

Η απάντηση βρίσκεται παρακάτω.

#1. Ξέρουν τι πάει να πει ενυδάτωση

Υπάρχει σημαντικότερο πράγμα από αυτό; Το μεγαλύτερο μέρος του οργανισμού μας αποτελείται από νερό, οπότε είναι το Α και το Ω να είμαστε πάντα ενυδατωμένες. Αυτό ισχύει και για την επιδερμίδα μας. Ό,τι ηλικία ή τύπο δέρματος έχεις είναι σημαντικό να ενυδατώνεις το πρόσωπό σου. Φυσικά, αυτό δεν αρκεί. Πρέπει να πίνεις και νερό, αν θες μια φρέσκια επιδερμίδα! Πίνε τουλάχιστον 8-10 ποτήρια με νερό την ημέρα, και πίστεψέ με, θα δεις διαφορά. Και όχι μόνο στην επιδερμίδα σου, αλλά και στον οργανισμό σου γενικότερα.

#2. Καλό ύπνο

Είτε έχεις νεανική ή πιο ώριμη επιδερμίδα, δεν έχει σημασία! Αν δεν κοιμάσαι καλά, δεν θα δείχνει φρέσκια με τίποτα, παρά μόνο θαμπή και ταλαιπωρημένη! Δεν είναι τυχαίο που οι… ξένοι τον αποκαλούν “beauty sleep” γιατί όντως ο ύπνος και η ξεκούραση προσφέρουν μια φρέσκια και όμορφη επιδερμίδα. Επίσης, το βράδυ όταν κοιμάσαι αναπαράγονται καλύτερα τα κύτταρα, προσφέροντας και καλύτερα αποτελέσματα στην επιδερμίδα, ειδικά όταν έχεις εφαρμόσει ένα προϊόν νυκτός για το πρόσωπο.

#3. Μην περιπλέκεις τα πράγματα

Είτε έχεις μία πιο complex επιδερμίδα, είτε μία που είναι πιο ευαίσθητη ή αν εμφανίζεις συχνά ακμή είναι σημαντικό να μην «ενοχλείς» πολύ την επιδερμίδα σου. Απέφυγε να χρησιμοποιήσεις ειδικά εργαλεία στο δέρμα ή να κάνεις scrub και μάσκες παραπάνω απ’ όσο πρέπει. Επίσης, μείνε πιστή στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου που περιλαμβάνει ενυδάτωση με serum-ενυδατική προσώπου-κρέμα ματιών και κάποιο θρεπτικό έλαιο ομορφιάς και κράτα τα πράγματα απλά!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

BEAUTY TIPS

Η ρουτίνα ομορφιάς της Jennifer Garner, που είχε γενέθλια στις 17 Απριλίου

Στα 52 της η Jennifer Garner έχει επιλέξει μια γρήγορη κι απλή ρουτίνα περιποίησης

BEAUTY TIPS

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά λάμψης της Anya Taylor-Joy

Η Anya Taylor-Joy είχε γενέθλια στις 16 Απριλίου και εμείς γιορτάζουμε τα tips ομορφιάς της