Πώς να πετύχεις την τέλεια απόχρωση μαλλιών στο κομμωτήριο - AllYou.gr

Search

Πώς να πετύχεις την τέλεια απόχρωση μαλλιών στο κομμωτήριο

5 tips για να αποκτήσεις (επιτέλους) το χρώμα των ονείρων σου!

12 Οκτωβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Πραγματικά, αν καθόμουν να σου εξιστορήσω όλα όσα έχω… ζήσει σε κομμωτήρια, θα είμασταν εδώ μέχρι αύριο. Σαν άνθρωπος που βαριέται εύκολα το χρώμα των μαλλιών του, μπορώ να σου πω ότι τα έχω δοκιμάσει όλα!

Καστανά, μαύρα, κόκκινα, μπορντό, μοβ, ροζ, ξανθά! Ό,τι θες, το έχω δοκιμάσει. Φυσικά, όλες αυτές οι αποχρώσεις δεν είχαν πάντα το επιτυχές αποτέλεσμα που ήθελα να έχουν.

Είναι λοιπόν, σύνηθες αυτό το φαινόμενο. Και ξέρω με βεβαιότητα ότι αυτό δεν έχει συμβεί σε εμένα μόνο…. Κάποια στιγμή σίγουρα, θα έχεις πάθει και εσύ κάτι τέτοιο. Και για να μην έχεις άλλο πια τέτοια… ευχάριστα συμβάντα, σου λέω παρακάτω τι να κάνεις και να προσέχεις, ώστε να έχεις ένα πάντα επιτυχημένο χρώμα στα μαλλιά σου!

#1. Κάνε μια συμβουλευτική επίσκεψη στο κομμωτήριο. Και δεν κοστίζει και θα μπορέσεις να πάρεις γνώμη από τους ειδικούς, οι οποίοι θα σε προετοιμάσουν για το αν είναι εφικτό να υιοθετήσεις αυτό το look.

#2. Πρέπει να είσαι σίγουρη για την κομμώτρια σου. Η γυναίκα που θα εφαρμόσει την νέα απόχρωση στα μαλλιά σου, πρέπει να είσαι σίγουρη ότι ξέρει καλά την δουλειά της, ότι την εμπιστεύεσαι και ότι τα στιλ σας ταιριάζουν!

#3. Μίλα «λεφτά». Σιγουρέψου ότι η τεχνική που θα σου κάνουν δεν είναι καμία που θα αδειάσει τον λογαριασμό τραπέζης σου και μείνεις προ εκπλήξεως!

#4. Να είσαι ρεαλιστική με αυτό που θέλεις να κάνεις. Είδες μια ωραία απόχρωση μαλλιών στην αγαπημένη σου σταρ. Σιγουρέψου ότι θα σου ταιριάζει και ότι σου αρέσει πραγματικά αυτό το χρώμα. Βάλε τον αντίχειρά σου στην φωτογραφία της αγαπημένης σου σταρ και κοίτα μόνο τα μαλλιά της. Σου αρέσει πραγματικά το χρώμα των μαλλιών της ή είναι όλο το σύνολό της που σε… «εξαπατάει» τελικά;

#5. Μίλα όταν δεν είσαι σίγουρη. Αν δεν σου αρέσει το αποτέλεσμα της απόχρωσης ή αν δεν είσαι σίγουρη ότι η κομμώτριά σου δεν έχει αντιληφθεί πλήρως τι θέλεις να κάνεις, μίλα! Μοιράσου τους προβληματισμούς σου και εκφράσου όταν κάτι δεν σου αρέσει!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!