Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να εφαρμόσεις το foundation

5 διαφορετικά πινέλα χρήσης, 5 διαφορετικά αποτελέσματα στο μακιγιάζ


Κέλλυ Νόβακ

Αν κάτι έχω καταλάβει παρακολουθώντας όλα αυτά τα makeup tutorials στο YouTube είναι ότι δεν υπάρχει ένας τρόπος μόνο εφαρμογής του foundation. Κάθε διαφορετικό πινέλο foundation έχει και διαφορετικό αποτέλεσμα στο πρόσωπό μας, ειδικά αν έχουμε ξηρή, λιπαρή, ευαίσθητη κτλ. επιδερμίδα.

Ποιο είναι λοιπόν, το κατάλληλο πινέλο και μέθοδος για εσένα και την επιδερμίδα σου; Διάβασε τα παρακάτω και θα δεις!


Stippling πινέλο

5brushes_for_foundationapplication_01.jpg

Για ένα αψεγάδιαστο, σαν ένα επαγγελματικό μακιγιάζ αποτέλεσμα, πρέπει να χρησιμοποιήσεις το stippling πινέλο. Είναι ιδανικό για την εφαρμογή ενός υγρού foundation και είναι κατάλληλο για κανονικές ή λιπαρές επιδερμίδες.


Flat Foundation πινέλο

5brushes_for_foundationapplication_02.jpg

Αν έχεις χρησιμοποιήσει αυτό το πινέλο και δεν έχει απλωθεί καλά το foundation στο πρόσωπό σου, μάλλον κάνεις κάτι λάθος. Για να το χρησιμοποιήσεις σωστά, εφάρμοσε το υγρό foundation και άπλωσε με κοφτές κινήσεις προς τα κάτω σε όλο το πρόσωπο και έπειτα χρησιμοποίησε την φλατ πλευρά του πινέλου για να απλώσεις ταμποναριστά και ισότοπα το προϊόν.


Flat-Top Kabuki πινέλο

5brushes_for_foundationapplication_03.jpg

Αν θέλεις φουλ κάλυψη σε όλο το πρόσωπο τότε αυτό είναι το πινέλο σου. Βάλε λίγη ποσότητα foundation στο πάνω μέρος του χεριού σου και με το πινέλο άπλωσε σε όλο το πρόσωπο κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Προσοχή, αυτή η μέθοδος δεν είναι ιδανική για ξηρές επιδερμίδες, καθώς μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς.


«Φουντωτό» Foundation πινέλο

5brushes_for_foundationapplication_04.jpg

Για ένα φυσικό αποτέλεσμα, τότε χρησιμοποίησε ένα πινέλο που να έχει μαλακές και πολλές τρίχες! Αυτό το πινέλο θα εφαρμόσει μια λεπτή στρώση του foundation άψογα και ισότοπα σε όλο το πρόσωπο.


Beauty blender

5brushes_for_foundationapplication_05.jpg

Το… θαυματουργό αυτό σφουγγαράκι είναι τέλειο για όλους τους τύπους δέρματος, ειδικά για τις πολύ ξηρές επιδερμίδες. Με αυτό θα επιτύχεις το πιο φυσικό αποτέλεσμα ever. Φρόντισε να είναι πάντα νωπό πριν το χρησιμοποιήσεις και να κάνεις κυκλικές και ταμποναριστές κινήσεις όταν εφαρμόζεις το foundation.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.