Skip to main content

BEAUTY TIPS

Πώς να αποκτήσεις (φυσικά) τις βλεφαρίδες των ονείρων σου

3 βήματα και λίγη υπομονή αρκούν για να αποκτήσεις τις πλούσιες βλεφαρίδες που πάντα επιθυμούσες.


Κέλλυ Νόβακ

Δεν έχεις μακριές βλεφαρίδες και δεν σου αρέσουν πολύ οι ψεύτικες. Μην ανησυχείς, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έτσι είμαι και εγώ. Και όχι τίποτα άλλο, είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύει πολύ ότι ένα έντονο βλέμμα είναι το παν. Και καθόλου μακιγιάζ να μην φοράς δηλαδή, αν έχεις καλοσχηματισμένα φρύδια και μακριές βλεφαρίδες, τότε δεν χρειάζεσαι τίποτα!

Γι’ αυτό λοιπόν, και αποφάσισα να πάρω την… μοίρα στα χέρια μου! Να βρω έναν τρόπο να αλλάξω την κατάσταση και να αποκτήσω τελικά αυτές τις βλεφαρίδες που πάντα επιθυμούσα. Φυσικά, φυσικά!

Και την βρήκα την λύση. Τα παρακάτω βήματα είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε όλες οι γυναίκες ανεξαιρέτως να αποκτήσουμε πλούσιες βλεφαρίδες φυσικά. Τα βήματα είναι εύκολα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο χρόνο. Αποτελέσματα θα δεις, απλά όπως με όλα στην ζωή, πρέπει να κάνεις λίγη υπομονή. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει εξάλλου…

#1. Δημιούργησε ένα φυσικό “serum” για τις βλεφαρίδες με καστορέλαιο

Απ’ όλα τα έλαια ομορφιάς που υπάρχουν… «εκεί έξω», το καστορέλαιο είναι το καλύτερο γι’ αυτές τις περιπτώσεις. Το θαυματουργό αυτό λαδάκι, μπορείς να το εφαρμόσεις απευθείας στις βλεφαρίδες σου με μια μπατονέτα και να το αφήσεις ένα ολόκληρο βράδυ. Αν κάνεις αυτή την διαδικασία 3-4 φορές την εβδομάδα, θα δεις αποτελέσματα μέσα σε μερικούς μήνες.

#2. Αφαίρεσε το μακιγιάζ

Φυσικά και πρέπει να αφαιρείς το μακιγιάζ σου πριν πέσεις για ύπνο, αν θέλεις μια υγιή επιδερμίδα, αλλά αυτό πρέπει να το κάνεις αν θέλεις και μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες! Και αυτό, γιατί με την χρήση της μάσκαρας οι βλεφαρίδες ταλαιπωρούνται και γίνονται πιο αδύναμες (ειδικά με την αδιάβροχη μάσκαρα). Οπότε είναι σημαντικό αν αφαιρείς καλά το μακιγιάζ των ματιών, ιδανικά με ένα προϊόν ντεμακιγιάζ που έχει ως βάση του κάποιο έλαιο-λάδι (argan, καστορέλαιο, λάδι καρύδας κτλ) το οποίο θα δυναμώσει και την τρίχα.

#3. Σωστές τροφές

Τροφές όπως το ψάρι, ο σολωμός, τα καρύδια είναι πλούσια σε Ω-3 κάτι που βοηθάει στην γρήγορη ανάπτυξη της τρίχας (μαλλιών και βλεφαρίδων). Οι τροφές με Ω-3 είναι εξαιρετικά θρεπτικές και έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και βοηθούν να «ανοίξουν» οι θύλακες της τρίχας και να αναπαραχθεί η τρίχα πιο γρήγορα, συμπεριλαμβανομένου και των βλεφαρίδων.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Η Zendaya καλωσόρισε την άνοιξη με μια υπέροχη ξανθιά απόχρωση

 Και είναι εξίσου πανέμορφη και απροσδόκητη με το νέο penny blonde look της

BEAUTY TIPS

Μέσα στην τσάντα ομορφιάς της Keira Knightley

Η Keira Knightley έχει γενέθλια και εμείς γιορτάζουμε τα μυστικά ομορφιάς της  

BEAUTY TIPS

3 αλλαγές που πρέπει να κάνεις στην περιποίηση της επιδερμίδας σου

Πώς να αποκτήσεις ανοιξιάτικο, πιο λαμπερό και πιο σφριγηλό δέρμα

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Πέρα από τη θάλασσα | Ο Παύλος Παυλίδης συναντά τον Γιάννη Μαρκόπουλο

Ψηφιακή πρεμιέρα στο Onassis Channel στο YouTube | 31.03.2024 | 21:00 | Σκηνοθεσία: Χρήστος Σαρρής

CELEBS

Βασίλης Μπισμπίκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Είμαι καρδιακός άνθρωπος. Εννοείται ότι αλλάζω τις συνήθειές μου»

ΠΑΙΔΙ

Οδηγός για γονείς παιδιών που ξεχωρίζουν για τις υψηλές επιδόσεις τους

Είναι σημαντικό να τους υπενθυμίζουμε συνεχώς ότι η αξία τους δεν συνδέεται αποκλειστικά με τα επιτεύγματα ή τις διακρίσεις τους.