Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 πράγματα που πρέπει να κάνεις τον χειμώνα για μια λαμπερή επιδερμίδα

Είναι απλά τα πράγματα. Στο ορκίζομαι!


Κέλλυ Νόβακ

Είναι λογικό. Όσο πέφτει η θερμοκρασία, τόσο πιο δύσκολο γίνεται να διατηρήσεις το δέρμα σου υγιές και λαμπερό. Σίγουρα, μπορεί να περνάς ώρες ατελείωτες κάτω από τον ήλιο, όπως και το καλοκαίρι, παρόλα αυτά, ο χειμώνας είναι λίγο πιο… tricky!

Όσο ο καιρός γίνεται πιο κρύος και ξηρός, τόσο και η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται πιο εύκολα! Ευτυχώς για εμάς, το να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας λαμπερή, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουμε όλη την ρουτίνα ομορφιά μας για να το πετύχουμε.

Αρκούν 3 απλά βήματα και θα δείχνεις λαμπερή όλους τους κρύους μήνες του χειμώνα!

#1. Πίνε πολύ νερό

Ενυδάτωση, εκ των έσω με τον καλύτερο τρόπο! Πίνοντας τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό (και παραπάνω μη σου πω), η επιδερμίδα θα είναι ενυδατωμένη ενώ ο οργανισμός έτσι θα αποβάλλει όλες τις τοξίνες.

#2. Χρησιμοποίησε μια πιο «ισχυρή» ενυδατική

Λόγω του ότι αυτό το διάστημα ο καιρός είναι πιο ξηρός, άρα και το δέρμα σου γίνεται πιο ξηρό, είναι σημαντικό να ενισχύσεις ακόμη περισσότερο την διαδικασία ενυδάτωσης. Πέρα από το να πίνεις πολύ νερό, σημαντικό είναι να αρχίσεις να εφαρμόζεις και μια πιο «ισχυρή» ενυδατική κρέμα. Μια που είναι πιο «λιπαρή» και περιέχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και που προσφέρει παραπάνω ενυδάτωση από την κανονική σου κρέμα.

#3. Φόρα αντηλιακό

Μπορεί το δέρμα μας αυτό τον καιρό, να μην εκτίθεται τόσο πολύ στον ήλιο, όσο το καλοκαίρι, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φοράμε αντηλιακό κάθε μέρα. Οι ζημιές που προκαλεί ο ήλιος στο δέρμα και τον χειμώνα, καθιστά την εφαρμογή της αντηλιακής προστασίας απαραίτητη. Άσε που ένα αντηλιακό προσώπου είναι συνήθως πιο «λιπαρό», οπότε θα διατηρεί και την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει