Τι πρέπει να προσέχεις με το εορταστικό σου μακιγιάζ - AllYou.gr

Search

Τι πρέπει να προσέχεις με το εορταστικό σου μακιγιάζ

Πρόσεχε μην πέσεις στην παγίδα και κάνεις αυτά τα λάθη.

04 Δεκεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Η αλήθεια είναι ότι κάτι μας «πιάνει» τις γιορτές. Θέλουμε να τα δοκιμάσουμε όλα με τις εμφανίσεις μας. Ό,τι δεν τολμάμε όλη την υπόλοιπη χρονιά, θέλουμε να το τολμήσουμε τώρα!

ΟΚ, δεν θα πούμε όχι! Αν αυτό μας δίνει την ώθηση να πειραματιστούμε με το μακιγιάζ μας. Παρόλα αυτά, μέσα από αυτόν τον πειραματισμό μπορούν να προκύψουν κάποια «εκτελεστικά» λάθη! Ποια είναι λοιπόν, τα πιο κοινά που πρέπει να αποφεύγεις; Διάβασε παρακάτω!

#1. Το παρακάνεις με το γκλίτερ

Εννοείται πώς τώρα στις γιορτές, λίγη έξτρα λάμψη την χρειαζόμαστε και το γκλίτερ είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό το μακιγιάζ σου να μην αποτελείται μόνο από αυτό! Δηλαδή, αν βάλεις μια γκλίτερ σκιά, μην βάλεις και στα χείλη, στα μάγουλα ή και τα νύχια! Βρες λοιπόν, τις ισορροπίες.

#2. Δεν έχεις αρκετή λάμψη

Αυτή είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος! Η έλλειψη καθόλου λάμψης, με οποιοδήποτε τρόπο δεν θα κάνει το εορταστικό σου μακιγιάζ να ξεχωρίσει. Είτε με ένα εντυπωσιακό highlighter, είτε με ένα gloss κραγιόν, είτε με μια λαμπερή σκιά ματιών, φρόντισε να προσθέσεις στο μακιγιάζ σου, το λεγόμενο… “wow factor”!

#3. Δεν προετοιμάζεις την επιδερμίδα σου

Πώς περιμένεις να έχεις αψεγάδιαστο look, αν για παράδειγμα, έχεις ξηρή επιδερμίδα και δεν την έχεις ενυδατώσει προηγουμένως; Και πέρα από την ενυδάτωση του προσώπου σου είναι σημαντικό να έχεις μια σωστή «βάση» πριν εφαρμόσεις το μακιγιάζ σου, αν φυσικά θέλεις αυτό να κρατήσει για ώρες και να δείχνει φυσικά εντυπωσιακό!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!