Skip to main content

BEAUTY TIPS

Τι πρέπει να προσέχεις με το εορταστικό σου μακιγιάζ

Πρόσεχε μην πέσεις στην παγίδα και κάνεις αυτά τα λάθη.


Κέλλυ Νόβακ

Η αλήθεια είναι ότι κάτι μας «πιάνει» τις γιορτές. Θέλουμε να τα δοκιμάσουμε όλα με τις εμφανίσεις μας. Ό,τι δεν τολμάμε όλη την υπόλοιπη χρονιά, θέλουμε να το τολμήσουμε τώρα!

ΟΚ, δεν θα πούμε όχι! Αν αυτό μας δίνει την ώθηση να πειραματιστούμε με το μακιγιάζ μας. Παρόλα αυτά, μέσα από αυτόν τον πειραματισμό μπορούν να προκύψουν κάποια «εκτελεστικά» λάθη! Ποια είναι λοιπόν, τα πιο κοινά που πρέπει να αποφεύγεις; Διάβασε παρακάτω!

#1. Το παρακάνεις με το γκλίτερ

Εννοείται πώς τώρα στις γιορτές, λίγη έξτρα λάμψη την χρειαζόμαστε και το γκλίτερ είναι ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό. Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό το μακιγιάζ σου να μην αποτελείται μόνο από αυτό! Δηλαδή, αν βάλεις μια γκλίτερ σκιά, μην βάλεις και στα χείλη, στα μάγουλα ή και τα νύχια! Βρες λοιπόν, τις ισορροπίες.

#2. Δεν έχεις αρκετή λάμψη

Αυτή είναι η άλλη πλευρά του νομίσματος! Η έλλειψη καθόλου λάμψης, με οποιοδήποτε τρόπο δεν θα κάνει το εορταστικό σου μακιγιάζ να ξεχωρίσει. Είτε με ένα εντυπωσιακό highlighter, είτε με ένα gloss κραγιόν, είτε με μια λαμπερή σκιά ματιών, φρόντισε να προσθέσεις στο μακιγιάζ σου, το λεγόμενο… “wow factor”!

#3. Δεν προετοιμάζεις την επιδερμίδα σου

Πώς περιμένεις να έχεις αψεγάδιαστο look, αν για παράδειγμα, έχεις ξηρή επιδερμίδα και δεν την έχεις ενυδατώσει προηγουμένως; Και πέρα από την ενυδάτωση του προσώπου σου είναι σημαντικό να έχεις μια σωστή «βάση» πριν εφαρμόσεις το μακιγιάζ σου, αν φυσικά θέλεις αυτό να κρατήσει για ώρες και να δείχνει φυσικά εντυπωσιακό!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ