Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 τρόποι να βρεις την χαμένη σου λάμψη

Υπάρχει τρόπος, μην ανησυχείς!


Κέλλυ Νόβακ

Μία η σκληρή καθημερινότητα, μία το άγχος, μία η έλλειψη προσωπικού χρόνου και το να… «μαραζώσουμε» και εμείς η επιδερμίδα μας, είναι παιχνιδάκι.

Παρόλα αυτά, επειδή πιστεύω πολύ στο γεγονός, ότι αν αισθανόμαστε καλά πρώτα απ’ όλα μέσα μας, αυτό προβάλλεται και προς τα έξω, θεωρώ κρίσιμο, για την ψυχική μας υγεία, αλλά και για την εμφάνισή μας, να αφιερώνουμε μία φορά την εβδομάδα (το λιγότερο), λίγο χρόνο στον εαυτό μας.

Τρώγοντας σωστά, κάνοντας λίγη γυμναστική και προσέχοντας λίγο την επιδερμίδα μας, όλα θα μας βοηθήσουν ώστε να βρούμε την χαμένη μας λάμψη. Γιατί αυτό συμβαίνει, να ξέρεις, όταν δεν περνάς καλά. Το πρόσωπό μας, είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας, σε πολλές περιπτώσεις, γι’αυτό και με τα παρακάτω 4 tips είμαι σίγουρη ότι θα αισθανθείς τέλεια και θα αποκτήσεις και πάλι μια λαμπερή και φρέσκια όψη!

#1. Κουρέψου

Η αίσθηση ότι κάνουμε μια αλλαγή στα μαλλιά μας, μας προσφέρει ανανέωση! Πήγαινε λοιπόν, στο κομμωτήριο και κουρέψου, έστω και κάνοντας ένα τριμάρισμα. Αν δεν θέλεις να κουρευτείς, μπορείς να κάνεις μια αλλαγή στην απόχρωση των μαλλιών σου ή να κάνεις απλά, ένα εντυπωσιακό χτένισμα!

#2. Ίδρωσε

Όταν ιδρώνουμε αποβάλλονται όλες οι κακές τοξίνες, με αποτέλεσμα να καθαρίζει και η επιδερμίδα μας. Είτε αποφασίσεις να γυμναστείς (κάτι που σημαίνει ότι θα ξεσπάσεις και εσύ μέσα από ένα έντονο work out), είτε αποφασίσεις να πας σε ένα χαμάμ ή σάουνα, φρόντισε να βρεις έναν διασκεδαστικό τρόπο για να ιδρώσεις!

#3. Treat yo’ self

Είναι σημαντικό για το δέρμα αλλά και την ίδια σου την αυτοπεποίθηση και διάθεση, να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε εσένα και την περιποίηση του προσώπου σου. Πειραματίσου με κρέμες, με μάσκες και βρες μια ρουτίνα ομορφιάς, που σου ταιριάζει με βάση τις ανάγκες σου.

#4. Κάνε scrub

Αυτό είναι κάτι που μπορείς να κάνεις πολύ εύκολα και χωρίς να χάσεις χρόνο. Και φυσικά, ένα scrub είναι εξαιρετικό για το δέρμα σου. Μπορείς να έχεις ένα προϊόν απολέπισης για το σώμα ή το πρόσωπο και όσο κάνεις το καθιερωμένο σου ντους, παράλληλα να κάνεις και απολέπιση. Οι πόροι θα ανοίξουν και με το scrub και με την θερμότητα από το νερό, κάνοντας το δέρμα σου να «αναπνεύσει» καλύτερα και να γίνει και πάλι λαμπερό!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να απαλλαγείτε από τους πόρους;

Οι ειδικοί μοιράζονται τα top μυστικά για να τους ξεφορτωθείτε

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.