Όσα μας έμαθε η Ρούλα Σταματοπούλου σε ένα απόγευμα - AllYou.gr

Search

Όσα μας έμαθε η Ρούλα Σταματοπούλου σε ένα απόγευμα

Μοιραζόμαστε μαζί σου τα χρήσιμα tips που ακούσαμε στο event της  DEMAK’UP.

17 Δεκεμβρίου 2017
Συντάκτης : Kelly Novak

Η επιδερμίδα μας, πρέπει να θυμίζει μετάξι. Με αυτή την φιλοσοφία, ως γνώμονα, η DEMAK’ UP, μας υποδέχτηκε στον πιο ζεν χώρο της Αθήνας, το Polis Hammam, για να μας παρουσιάσει τα θαυμάσια προϊόντα του διάσημου brand.

Όλες οι λάτρεις της ομορφιάς, βρεθήκαμε εκεί την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου και από κοντά, γνωρίσαμε ακόμη καλύτερα τον ειδικό στον καθαρισμό του προσώπου!

Σε μια ενδιαφέρουσα και άκρως ενημερωτική παρουσίαση, οι υπεύθυνοι της DEMAK’ UP μας μίλησαν για το brand και τα όσα πρεσβεύει.

«Η ομορφιά είναι φιλοσοφία ζωής», ακούσαμε κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Η DEMAK’UP η οποία ήταν από τις πρώτες εταιρείες (αν όχι η πρώτη) που έφερε στην ελληνική αγορά, τους δίσκους βαμβακιού για την αφαίρεση του μακιγιάζ, χρησιμοποιεί όχι μόνο ειδικά προϊόντα αλλά πιστεύει και σε πανάρχαιες αλήθειες, τη θετική ενέργεια αλλά και στην αγάπη που πρέπει να τρέφουμε για τον εαυτό μας.

Μέσα από αυτή την παρουσίαση λοιπόν, με την βοήθεια του brand και της Beauty Expert Ρούλας Σταματοπούλου, μάθαμε πώς θα γίνουμε εμείς οι ειδικοί στην αφαίρεση του μακιγιάζ!

Αυτά είναι λοιπόν, τα tips της DEMAK’UP!

#1. Ο καθαρισμός του προσώπου πρέπει να γίνεται πρωί και βράδυ, ακόμη και αν δεν έχεις μακιγιαριστεί, για να απομακρύνονται οι ρύποι που έχουν συσσωρευτεί από την ατμόσφαιρα στην επιδερμίδα.

#2. Ειδικά το make up θέλει σχολαστικό ντεμακιγιάζ, ώστε να μην μένουν υπολείμματα και οι πόροι να καθαρίζουν καλά.

#3. Χρησιμοποίησε αρχικά γαλάκτωμα απλώνοντάς το στην επιδερμίδα με καθαρά χέρια, πότισε με λοσιόν τους ειδικούς δίσκους βαμβακιού DEMAK’ UP, και αφαίρεσε το γαλάκτωμα με απαλές κινήσεις.

#4. Ακόμα και να επιλέγεις για τον καθαρισμό ένα ήπιο αφρώδες ή σε μορφή gel καθαριστικό, ολοκλήρωσε το ντεμακιγιάζ πάντα με λοσιόν σε δίσκους βαμβακιού DEMAK’UP, ώστε να μην μένουν υπολείμματα νερού ή σαπουνιού στην επιδερμίδα.

#5. Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι λεπτή και ιδιαίτερα ευαίσθητη. Γι’ αυτό χρησιμοποίησε ένα ειδικό προϊόν πάνω στο δίσκο βαμβακιού DEMAK’UP, και αφαίρεσε το μακιγιάζ με απαλές κινήσεις. Βγάλε και το παραμικρό ίχνος χρησιμοποιώντας μπατονέτες.

#6. Και μην φύγεις ποτέ για ταξίδι χωρίς τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ DEMAK’UP. Είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος και αποτελεσματικός τρόπος ντεμακιγιάζ.

Ακολούθησε τo brand στα social media

Facebook: Demak'Up Greece & Cyprus

Instagram: @demakupgrΑκολούθησε το allyou στο Instagram!