Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 hacks για το μακιγιάζ που αγαπούν οι makeup artists

Τα επτασφράγιστα μυστικά του χώρου αποκαλύπτονται!


Κέλλυ Νόβακ

Ένα πράγμα ξέρουμε με σιγουριά: Κάθε φορά που ξεκινάει μία νέα χρονιά, μία καινούργια σεζόν, θέλουμε (ή έχουμε ανάγκη) για μια αλλαγή.

Το προηγούμενο έτος μας «πρόσφερε» ένα σωρό τρελές τάσεις (από τα feathered brows μέχρι και το unicorn μακιγιάζ), αλλά είναι κάποιες στιγμές που απλά αναζητάμε συμβουλές ως προς τα βασικά, όσον αφορά το μακιγιάζ μας.

Σίγουρα μπορεί να γνωρίζεις πώς να βάφεσαι, και μπορεί να το κάνεις και καλά, παρόλα αυτά, το να εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας σε αυτό το κομμάτι, πάντα βοηθάει.

Και αν είναι να μάθουμε περισσότερα, ας είναι από επαγγελματίες του χώρου! Αυτοί και μόνο, γνωρίζουν με βεβαιότητα τι είναι καλύτερο για το μακιγιάζ μας, γιατί πολύ απλά αυτή είναι η δουλειά τους!

Επαγγελματίες μακιγιέρ ξέρουν τα καλύτερα κόλπα για το μακιγιάζ τα οποία χρησιμοποιούν συνέχεια, εν ώρα εργασίας και τα οποία άπαξ και εφαρμόσουμε κι εμείς, σίγουρα θα έχουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα στις εμφανίσεις μας!

Παρακάτω σου παρουσιάζω τα 4 καλύτερα, τα οποία δεν είναι δύσκολα στην εφαρμογή τους και σίγουρα θα μας προσφέρουν άψογες εμφανίσεις!

#1. Εφάρμοσε foundation στα χείλη

Για να αναδείξεις στο έπακρο το χρώμα του κραγιόν σου, μια λεπτή στρώση από το foundation σου θα κάνει την εφαρμογή του lip liner και του κραγιόν άψογη! Άπλωσε το foundation είτε με το δάχτυλό σου ή ακόμα καλύτερα με ένα angled brush.

#2. Φτιάξε το δικό σου concealer

Αν ξεμείνουν από concealer και χρειάζονται άμεση κάλυψη, τότε οι makeup artists κάνουν το εξής: χρησιμοποιούν λίγη ποσότητα από ένα υγρό foundation και το αναμειγνύουν με μία διάφανη πούδρα. Αυτό θα πήξει το foundation, θυμίζοντας την σύσταση ενός concealer! Problem solved!

#3. Χρησιμοποίησε ένα λευκό μολύβι για τα χείλη

Με το εφαρμόσεις ένα διακριτικό περίγραμμα στο πάνω μέρος του χειλιού, με ένα λευκό μολύβι, θα τα τονίσεις ακόμη περισσότερο, ενώ θα τα κάνεις να δείχνουν πιο μεγάλα. Εφάρμοσέ το στα χείλη και έπειτα με το δάχτυλό σου «σβήσε» την γραμμή, για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Ολοκλήρωσε με το μολύβι χειλιών και την εφαρμογή του κραγιόν.

#4. Glossy μακιγιάζ με serum

Η τάση του glossy μακιγιάζ, είτε στα μάτια ή στα χείλη είναι μία που αγαπάμε πολύ! Ενώ πολλές γυναίκες χρησιμοποιούν lip balm ή lip gloss για ένα σούπερ γυαλιστερό αποτέλεσμα, οι makeup artists, προσεγγίζουν το θέμα αλλιώς! Χρησιμοποιώντας μερικές στρώσεις από ένα ενυδατικό serum (δεν χρειάζεται να είναι αυτό που χρησιμοποιείς κάθε μέρα) θα προσφέρεις ένα φυσικά glossy αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σου!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς να κάνεις απολέπιση στο δέρμα σου όταν πάσχεις από ακμή

Οι κινήσεις που μπορείς να ακολουθήσεις για να αποφύγεις τον τραυματισμό του δερματικού φραγμού και τις μολύνσεις.

BEAUTY TIPS

Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για να ξεκινήσεις τη ρετινόλη;

Το ενεργό συστατικό που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα έχει και αυστηρές οδηγίες χρήσης.

BEAUTY TIPS

Με τη δύναμη της ντομάτας: μια νόστιμη συνταγή σούπας που τονώνει το δέρμα

Πώς να την φτιάξετε και γιατί θα κάνει το πρόσωπό σας να λάμπει

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Lily Collins γιόρτασε τα 35α γενέθλιά της κι εμείς γιορτάζουμε το στυλ της

Η εξέλιξη του στυλ της Lily Collins μέσα στα χρόνια

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τρίτης 19 Μαρτίου

Ο δυναμισμός σας θα τραβήξει το ενδιαφέρον των άλλων

ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Πώς να απαλλαγείς μια και καλή από τους τοξικούς ανθρώπους

Για ορισμένους χρειάζεσαι κάτι παραπάνω από 2 μέτρα απόστασης…