Skip to main content

BEAUTY TIPS

4 beauty hacks που κάνουν τις εμφανίσεις της Kate Middleton πάντα άψογες

Συμβουλές με… βασιλικό αέρα!


Κέλλυ Νόβακ

Για κάποιον που είναι διάσημος και απασχολεί τα media, είναι περίεργο να μη μοιράζεται μυστικά για την ρουτίνα ομορφιάς του. Κι όμως, η Κate Middleton το κάνει, κάτι που εννοείται οφείλεται στο Buckingham Palace που διατηρεί την ιδιωτικότητα των βασιλικών προσώπων, under the radar.

Παρόλαυτά, ακόμα κι αν δε μας τα λέει η ίδια, εμείς τα μάθαμε. Δηλαδή, όχι εμείς, αλλά οι φαν της, οι οποίοι παρακολουθούν διαρκώς τις συνήθειες της!

Έτσι λοιπόν, έχουμε την ευκαιρία να μάθουμε κι εμείς τι κάνει κάθε πρωί η αγαπημένη μας δούκισσα. Και δεν είναι πολλά, να ξέρεις, και αυτό γιατί κρύβει μερικούς άσους στο μανίκι της!

Δες παρακάτω τα hacks της Kate Middleton!
 

#1. Αναμειγνύει το σαμπουάν της με το conditioner

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά είναι θαυματουργό! Αυτό το hack έχει αποκαλύψει η προσωπική της κομμώτρια. Αναμειγνύοντας τα δύο προϊόντα μαζί (και τα δύο τα έχει επιλέξει σύμφωνα με τις ανάγκες των μαλλιών της) καταφέρνει να καθαρίσει και να ενυδατώσει τα μαλλιά της σε βάθος, χωρίς να τα ταλαιπωρεί.

#2. Προσθέτει όγκο σε αναπάντεχα σημεία

Είναι πολύ λαμπερά τα μαλλιά της Kate και αυτό σίγουρα γίνεται με την βοήθεια της κομμώτριά της που την ακολουθεί όπου κι αν πάει. Τι κάνει όμως και έχουν πάντα όγκο; Μια «τεχνική» που λειτουργεί στα μαλλιά των γυναικών εδώ και δεκαετίες! Με ένα χτενάκι φουντώνει την ρίζα των μαλλιών της και μετά την χτενίζει προσεκτικά με μια βούρτσα. Απλό!

#3. Ένα face oil είναι ο καλύτερός της φίλος

Η Kate Middleton, ειδικά κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης της, προσπαθεί ότι βάζει πάνω της να είναι φυσικό. Το ίδιο ισχύει και για την επιδερμίδα της. Η ίδια χρησιμοποιεί έλαιο τριαντάφυλλου για την ενυδάτωση του προσώπου της. Υπάρχει πάντα στην ρουτίνα ομορφιάς της και λατρεύει το αποτέλεσμα που έχει στο δέρμα της, κάνοντάς το λείο και απαλό.

#4. Χρησιμοποιεί διχτάκι για να διατηρεί τα χτενίσματά της

Όλα αυτά τα εκλεπτυσμένα χτενίσματα που έχει πάντα η Kate Middleton δεν σημαίνει ότι τα αλλάζει κάθε μέρα! Αν λοιπόν, βλέπεις τις φωτογραφίες της θα παρατηρήσεις ότι τα χτενίσματά της είναι πολλές φορές τα ίδια, και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δεν τα αλλάζει! Θα χτενιστεί μια φορά και για να τα διατηρήσει βάζει διχτάκι στα μαλλιά της το βράδυ όταν πέφτει για ύπνο, για να μην χαλάνε!

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Τετάρτης 24 Απριλίου

Η υπομονή και η επιμονή θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ