Τι κάνουν οι αγαπημένες σου σταρ και έχουν άψογη επιδερμίδα; - AllYou.gr

Search

Τι κάνουν οι αγαπημένες σου σταρ και έχουν άψογη επιδερμίδα;

Σου αποκαλύπτουμε τα επτασφράγιστα μυστικά των celebrities!

13 Φεβρουαρίου 2018

Πάντα στρεφόμαστε στις αγαπημένες μας σταρ για συμβουλές, όσον αφορά τα θέματα της ομορφιάς. Και λογικό δεν είναι; Όταν αυτές οι γυναίκες έχουν μερικούς από τους καλύτερους αισθητικούς και δερματολόγους του πλανήτη δίπλα τους, είναι λογικό και οι συνήθειες που ακολουθούν να είναι επιτυχημένες.

Και ειδικά αυτές οι γυναίκες, οι οποίες έχουν τόσο τεράστια και παγκόσμια προβολή, κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να έχουν πάντα άψογη επιδερμίδα και όψη. Σίγουρα σε πολλές περιπτώσεις στρέφονται στην πλαστική χειρουργική για βοήθεια, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τις συνήθειες που ακολουθούν κάθε μέρα, δεν μπορούμε κι εμείς να δοκιμάσουμε για την δική μας επιδερμίδα, σκοπεύοντας στο ίδιο αποτέλεσμα: λαμπερή και νεανική επιδερμίδα!

Jennifer Aniston

4celebs_habits4skin_01.jpg

Η Jennifer Aniston προσέχει πάρα πολύ την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς της και δεν την παραλείπει ΠΟΤΕ! Πέρα από τα προϊόντα ομορφιάς όμως που εφαρμόζει στην επιδερμίδα της πίνει και πάρα πολύ νερό, ενώ φοράει αντηλιακό κάθε μέρα και προσπαθεί να κοιμάται καλά κάθε βράδυ.

Lauren Conrad

4celebs_habits4skin_02.jpg

Η Lauren Conrad δίνει πάντα μεγάλη προσοχή στην ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθεί το βράδυ. Έτσι, πριν πέσει για ύπνο θα πλύνει το πρόσωπό της, θα κάνει ένα ελαφρύ scrub και θα εφαρμόσει μια πολύ θρεπτική κρέμα νυκτός.

Kate Moss

4celebs_habits4skin_03.jpg

Το no.1 μυστικό ομορφιάς της Kate Moss βρίσκεται στην κατάψυξή σου! Το μοντέλο σε καθημερινή βάση βουτάει το πρόσωπό της σε ένα νερό με παγάκια κάτι που προσφέρει καλύτερη κυκλοφορία του αίματος και κάνει την επιδερμίδα να δείχνει φρέσκια!

Charlize Theron

4celebs_habits4skin_04.jpg\

Η Charlize Theron εφαρμόζει και αυτή 365 ημέρες τον χρόνο αντηλιακό προσώπου. Επιλέγει ένα προϊόν με αντιοξειδωτικές ιδιότητες το οποίο είναι κατάλληλο για ευαίσθητες επιδερμίδες.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!