3 συστατικά που πρέπει να συμπεριλάβεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου - AllYou.gr

Search

3 συστατικά που πρέπει να συμπεριλάβεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου

Απόκτησε την επιδερμίδα που πάντα επιθυμούσες!

16 Φεβρουαρίου 2018
Συντάκτης : Kelly Novak

Ναι, υπάρχουν ένα εκατομμύριο προϊόντα στην αγορά, που μας υπόσχονται λαμπερή επιδερμίδα. Επειδή, όμως, δεν μπορούμε να παρακολουθούμε ή να τεστάρουμε ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί κάθε φορά, εγώ σου κάνω τα πράγματα πιο απλά.

Ξεκαθαρίζω την λίστα και σου λέω ποια είναι τα 3 βασικότερα συστατικά που πρέπει να συμπεριλαμβάνεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου.

#1. Αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνη C

Αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη C βοηθάνε στο να λάμψει η επιδερμίδα και να διορθωθούν τυχόν ζημιές που έχουν γίνει στο δέρμα από τον ήλιο. Βρες προϊόντα που περιλαμβάνουν την βιταμίνη C, όπως κρέμες, serum ή χρησιμοποίησέ την στην μορφή ελαίου ομορφιάς.

#2. SPF

Αν ρωτήσεις ένα δερματολόγο τι θεωρεί το σημαντικότερο πράγμα για το δέρμα σου, θα σου πει το αντηλιακό. Δεν έχει σημασία αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι. Πρέπει να το εφαρμόζεις 365 ημέρες τον χρόνο για να προστατεύεις το δέρμα σου από τις UVA και UVB ακτινοβολίες του ήλιου. Προτίμησε ένα που περιλαμβάνει βιταμίνη Β η οποία βοηθάει στο να καταπολεμηθούν τυχόν ενοχλήσεις και κοκκινίλες.

#3. Ρετινόλη

Η ρετινόλη είναι ένα συστατικό το οποίο προκύπτει φυσικά από την βιταμίνη Α και βοηθάει στο να γίνει το δέρμα λείο. Η ρετινόλη θα βοηθήσει στην αναπαραγωγή του κολλαγόνου της επιδερμίδας, διατηρώντας το νεανικό.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!