Skip to main content

BEAUTY TIPS

3 συστατικά που πρέπει να συμπεριλάβεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου

Απόκτησε την επιδερμίδα που πάντα επιθυμούσες!


Κέλλυ Νόβακ

Ναι, υπάρχουν ένα εκατομμύριο προϊόντα στην αγορά, που μας υπόσχονται λαμπερή επιδερμίδα. Επειδή, όμως, δεν μπορούμε να παρακολουθούμε ή να τεστάρουμε ό,τι καινούργιο κυκλοφορεί κάθε φορά, εγώ σου κάνω τα πράγματα πιο απλά.

Ξεκαθαρίζω την λίστα και σου λέω ποια είναι τα 3 βασικότερα συστατικά που πρέπει να συμπεριλαμβάνεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου.

#1. Αντιοξειδωτικά, όπως βιταμίνη C

Αντιοξειδωτικά, όπως η βιταμίνη C βοηθάνε στο να λάμψει η επιδερμίδα και να διορθωθούν τυχόν ζημιές που έχουν γίνει στο δέρμα από τον ήλιο. Βρες προϊόντα που περιλαμβάνουν την βιταμίνη C, όπως κρέμες, serum ή χρησιμοποίησέ την στην μορφή ελαίου ομορφιάς.

#2. SPF

Αν ρωτήσεις ένα δερματολόγο τι θεωρεί το σημαντικότερο πράγμα για το δέρμα σου, θα σου πει το αντηλιακό. Δεν έχει σημασία αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι. Πρέπει να το εφαρμόζεις 365 ημέρες τον χρόνο για να προστατεύεις το δέρμα σου από τις UVA και UVB ακτινοβολίες του ήλιου. Προτίμησε ένα που περιλαμβάνει βιταμίνη Β η οποία βοηθάει στο να καταπολεμηθούν τυχόν ενοχλήσεις και κοκκινίλες.

#3. Ρετινόλη

Η ρετινόλη είναι ένα συστατικό το οποίο προκύπτει φυσικά από την βιταμίνη Α και βοηθάει στο να γίνει το δέρμα λείο. Η ρετινόλη θα βοηθήσει στην αναπαραγωγή του κολλαγόνου της επιδερμίδας, διατηρώντας το νεανικό.

Διαβάστε επίσης

BEAUTY TIPS

Πώς ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος επηρεάζει το δέρμα σας

Και πώς να συγχρονίσετε την περιποίηση της επιδερμίδας σας.

BEAUTY TIPS

7 μυστικά ομορφιάς στα οποία ορκίζεται η Kate Hudson

Happy birthday πανέμορφη Kate Hudson!

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30